Εργολάβος 13

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
η ανικανότητα σας, έχετε
βάλει ταφόπλακα στον μοναδικό οικονομικό πόρο που θα μπορούσε να έχει η πόλη
του Μεσολογγίου.

Η εμμονή του δημάρχου να έχει και την προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου εβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες της πόλης και αποδείχτηκαν μόνο λόγια όσα μεγαλόπνοα σχέδια είχε εξαγγείλει για αναπλάσεις ,master plan κλπ.

Σε γειτονικές πόλεις του νομού τα εκατομμύρια ” πέφτουν βροχή ” από την Περιφέρεια καθως τα λιμενικά ταμεία καταθέτουν μελέτες και αξιοποιούν κάθε επενδυτικό εργαλείο. Και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου έχει κατεβάσει ρολά και αφήνει να λιμνάζουν τα 300.000€ που του έκανε ” δώρο ” η κυβέρνηση για μελέτες του Δ.Λ.Τ

Δύο χρόνια το μόνο που έκανε είναι δύο δημοπρασίες χώρων και αυτές εξελίχθηκαν σε φιάσκο και κηρύχθηκαν άγονες . Ανικανότητα; Σκοπιμότητα; Εμμονές; Βάλτε εσείς τον τίτλο.

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια, δεν λύνονται με μπαλώματα κ.Αντιδημαρχε καθαριότητας

Αληθεύει κ.Δήμαρχε ότι αποριμματοφόρο του Δήμου Μεσολογγίου τις προηγούμενες μέρες άδειαζε σκουπίδια στους υπόγειους κάδους που βρίσκονται στην πλατεία Κέννεντυ κάθως και στους υπόγειους κάδους απέναντι από το Μarket in, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία; Γιατί άραγε; Το γνώριζε αυτό η αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Μελαχρή;

Με αυτή τη μέθοδο προσπαθείτε να ξεπεράσετε το πρόβλημα με τα σκουπίδια που έχετε δημιουργήσει και μέχρι τώρα δεν έχετε βρει τουλάχιστον μια προσωρινή λύση;

Η δημόσια υγεία των πολιτών τόσο του Μεσολογγίου και του Αγίου θωμά όσο και της ευρύτερης περιοχής κινδυνεύει και εσείς αδιαφορείτε.

Αναρωτηθήκατε τώρα με τη βροχή που πάνε όλα αυτά τα υπολείμματα σκουπιδιών που βρίσκονται στους δρόμους; Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν επιτέλους κάτι;

Οι υποψήφιοι και φαβορί για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Στις 24 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για Νομαρχιακή Οργάνωση, ΔΉΜΤΟ και συνέδρους.

Στην Αιτωλοακαρνανία δεν υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από υποψηφίους για τις θέσεις αυτές.

Στη ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου υπήρξε μόνο μια υποψηφιότητα Προέδρου, αυτή του κ.Λάμπρου Κοντομήτσου.

Αξιοσημείωτη είναι και η υποψηφιότητα για μέλος του Αστυνομικού κ.Μπαλκούρα Αλέξανδρου.

Στην ΔΗΜΤΟ Ναυπάκτου δύο είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι, ο κ.Μίχος Γεώργιος που θεωρείται και ο επικρατέστερος καθώς και ο κ.Μάκκος Χριστόφορος.

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή το 70% και πλέον των μελών του κόμματος δεν έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους, για να μπορούν να ψηφίσουν.

Το σύστημα ελέγχου λειτουργεί για όλους κ. Δήμαρχε;

Από ότι μάθαμε σύστημα ελέγχου καρτών για το ωράριο των εργαζομένων έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί στο Δημαρχείο(Ραδιομέγαρο).

Αλήθεια τηρείται από όλους; Στα Νομικά Πρόσωπα και κυρίως στο Πνευματικό Κέντρο, τι συμβαίνει;

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού

Για τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους τι να πω. Καθημερινά δέχομαι μηνύματα από εξαγριωμένους πολίτες για την άθλια κατάσταση που βρίσκονται σε όλο το φάσμα του Δήμου. Οι υπεύθυνοι ακούνε άραγε;

Όσο αναφορά το Γήπεδο Μεσολόγγιου έγινε πριν λίγες μέρες σπορά στον χώρο και μετά από λίγη ώρα γινόταν προπόνηση. Δεν πρόκειται να φυτρώσει ούτε αγκινάρα στο γήπεδο.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΆ

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Προσελήφθη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ως καθαρίστρια. Το που θα σας το πούμε σε νεότερη δημοσίευση. Κατέληξε λοιπόν να είναι οικιακή βοηθός στο σπίτι της και να καθαρίζει την επιχείρηση, της ΒΈΦΑΣ ΤΗΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΉΣ.

Θέλω να πιστεύω ότι εσύ Ναπολέων δεν γνωρίζεις κάτι. Από εδώ και πέρα όμως, αν συνεχιστεί αυτό θα είσαι και εσύ συνένοχος, αφού τώρα στο αποκαλύψαμε. Ναπολέων να ξέρεις κάτι, η Βέφα δεν έχει ιερό ούτε όσιο. Κλείνοντας το σίριαλ αυτό θα έχει και συνέχεια.

Σωκράτη σε γέλασε ο Σπύρος “Κωνστανταρας” δεν γυρίζει πίσω στον Ναπολέων, απλά έψαχνε για λίγη δημοσιότητα ο Ανεξάρτητος.

Ναπολέων είναι αλήθεια ότι θέλεις να καταργήσεις το Πνευματικό; Τι θα απογίνουν οι υπάλληλοι;

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση