Μεσσηνία: Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο Γερμανών

Θρίλερ στη Μεσσηνία με την εξαφάνιση δύο Γερμανών. Τα δύο άτομα δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής από την Τετάρτη όπως είπε κάτοικος του Λαγκουβάρδου που επικοινώνησε αναστατωμένος με το «Θάρρος» το βράδυ της Κυριακής.

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει από την παραλία της περιοχής για να φτάσει στη νήσο Πρώτη, όπως είχαν πει οι ίδιοι.

Όπως είπε ο κάτοικος, ο καιρός ήταν κακός και τους συμβούλευσε να μην δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους.

Μάλιστα πριν ξεκινήσουν, άφησαν το αυτοκίνητό τους, ένα Renault kangoo όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

Από τότε έως και σήμερα το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο, ενώ το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί.

Την Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία με τις Αρχές να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός και ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες, ενώ ακόμη του είπαν ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από οικογένεια ή να εκπέμψουν οι ίδιοι “SOS”.

Τελικά την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη Νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι και ούτε καν τα κανό τους.

Αυτό ήταν που ανησύχησε ακόμη περισσότερο τον κάτοικο της περιοχής, ενώ το όχημά τους παραμένει στο σημείο.

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, αλλά χωρίς να εντοπισθεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από οικογένεια ή Πρεσβεία.

Πλέον βρισκόμαστε στη Δευτέρα με το ζευγάρι να παραμένει εξαφανισμένο και το όχημα να μην έχει μετακινηθεί.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω Πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/messinia-thriler-me-tin-exafanisi-dyo-germanon/1687124/

Αφήστε μια απάντηση