Σεξουαλικό Σκάνδαλο Με Αθλήτρια Του ΠΑΟΚ -Ολο Το Παρασκήνιο (Εικόνες & Βίντεο)

Η μεταγγραφή από την Κορέα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα, όχι αγωνιστικής αλλά ποινικής φύσεως καθώς η ζωή της 25χρονης Ντα-Γιονγκ Λι μάλλον είναι λίγο «άστατη». Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγός της την κατηγορεί ότι τον κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά και έχει καταθέσει αγωγή και μήνυση εναντίον της, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 500 εκατομμυρίων γουόν (σ.σ. 361.000 €).

«Συνεργός» η αδελφή της

Ωστόσο, ο πραγματικός σάλος προκλήθηκε από τις κατηγορίες και τα αποκαλυπτικά μηνύματα που διέρρευσαν στα media, από τα οποία προκύπτει ότι η Ντα-Γιονγκ Λι και η δίδυμη αδερφή της Τζε-Γιονγκ, έκαναν bullying, όχι μόνο στον πρώην σύζυγο της πρώτης, αλλά και σε άλλα άτομα.

Ένας ανώνυμος χρήστης του διαδικτύου στο πλαίσιο του #Me too τις κατηγόρησε για εκφοβισμό. Το υποτιθέμενο θύμα αποκάλυψε περισσότερους από 20 περιστατικά εκφοβισμού στο σχολείο, με την απειλή μαχαιριού έως κλοπή χρημάτων από τις δύο αθλήτριες».

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες της Κορέας, οι οποίες οδήγησαν την Εθνική τους ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τελούν υπό τιμωρία μετά τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις και τις αναρτήσεις στα social media. Οι δυο τους ενώ αρχικά παραδέχτηκαν ότι έπραξαν όσα κατηγορούνταν, με χειρόγραφο μήνυμα απολογίας και δημόσια συγγνώμη στους λογαριασμούς τους στο Instagram, εν συνεχεία διέγραψαν τη γραπτή συγγνώμη και δήλωσαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του ανώνυμου που έκανε τις καταγγελίες.

Παράλληλα, ωστόσο, ο σάλος που προκλήθηκε προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην καριέρα τους Καθώς η ομάδα τους, Heungkuk Life Insurance Pink Spiders της τιμώρησε επ ‘αόριστον στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ και η Ομοσπονδία Βόλεϊ της Κορέας της έχει βγάλει από τις κλήσεις, με την υποσημείωση «επ’ αόριστον»! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λοιπόν, η Ντα-Γιονγκ Λι μπλέκεται τις τελευταίες ώρες και σε νέο σκάνδαλο.

Καθώς ο πρώην σύζυγός της, όχι μόνο την κατηγορεί για ψυχολογική και λεκτική βία, που του προκάλεσε σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και για μοιχεία. Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία της με έναν νεαρό, αλλά και μηνύματά της με το εν λόγω άτομο, από τα οποία προκύψει η σεξουαλική σχέση τους, ενόσω ήταν παντρεμένη!

Μέσα σε όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ περιμένει με αγωνία να φτάσουν οι δύο αθλήτριες στην Ελλάδα. Πριν από λίγες ημέρες έλαβαν τη σχετική βίζα για να ταξιδέψουν και πλέον όλα δείχνουν ότι θα έρθουν στην Ελλάδα για να φορέσουν τα ασπρόμαυρα.

ΠΗΓΗ: https://www.agriniosite.gr/sexoyaliko-skandalo-me-athlitria-toy-paok-olo-to-paraskinio-eikones-amp-vinteo/

Αφήστε μια απάντηση