Φαρμάκης: Είναι πολύ νωρίς για πολιτική προεκλογικής περιόδου, θα κουραστείτε…

Φαρμάκης: Είναι πολύ νωρίς για πολιτική προεκλογικής περιόδου, θα κουραστείτε…

Στη συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας για το νέο ΕΣΠΑ, ο πρώην περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας εκτίμησε ότι το πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ κινείται στην πεπατημένη του προγράμματος που καταρτίστηκε το 2015 από τη δική του Περιφερειακή Αρχή.

Μάλιστα έκανε λόγο για στασιμότητα με αποτέλεσμα όπως είπε να έχουμε «ένα πρόγραμμα στατικό σε ένα περιβάλλον που αλλάζει».

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης στη δευτερολογία του απαντώντας στον Απ. Κατσιφάρα τον κατηγόρησε για μηδενισμό. “Εγώ δεν ήρθα να πω ότι το πρόγραμμά μας για το ΕΣΠΑ είναι το καλύτερο που έγινε ποτέ, ούτε πως δεν μπορεί να κανένας άλλος να κάνει ένα καλύτερο πρόγραμμα.

Δεν το είπα γιατί δεν το πιστεύω. Κάποιοι ήρθαν κραδαίνοντας χαρτιά για να μηδενίσουν την προσπάθεια που γίνεται. Δεν είναι το ίδιο το νέο πρόγραμμα. Τη γόνιμη διαφωνία τη θέλουμε, όχι όμως να μπαίνουμε πίσω από χαρακώματα” είπε ο Νεκτ. Φάρμακης και πρόσθεσε με νόημα “είναι πολύ νωρίς για πολιτική προεκλογικής περιόδου, θα κουραστείτε…”

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αφήστε μια απάντηση