Ανακοίνωση καταγγελία του Τάκη Κοτσόργιου εναντίον της δημοτικής αρχής

Πολιτικα ανικανε <<δημαρχε >>αφου Εσυ και ο μηχανισμος σου δεν εχεται την δυνατοτητα να αναζητησεται και να βρητε χρημματοδοτικα εργαλεια για την Παλαμαικη σχολη ωστε τα παιδια μας να κανουν μαθημα σε ανθρωπινες συνθηκες σου προσφαιρω μια ετοιμη λυση . Μεχρι σημερα μας εχεις δειξει οτι χανεις τα χρημματοδοτικα εργαλεια το ενα πισω απο το αλλο . Εδω δεν υπαρχει διακιολογια γιατι στην μεση ειναι ΠΑΙΔΙΑ . βαλε τις τεχνικες σου υπηρεσιες και τον ανικανο περιγυρο σου να προχωρησει το περογραμμα ωστε να εχουμε αμεση λυση .
Β’ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2 (Α.Π.2) “ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ” ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: “ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021
Νέα – Δελτία Τύπου, Προσκλήσεις
27 Ιουλίου, 2021
ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Το Πράσινο Ταμείο με νέα πρόσκληση καλεί τους Δήμους της χώρας που έχουν πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων καθώς και τους Συνδέσμους της αντίστοιχης χωρικής επικράτειας, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, σύμφωνα με τον Οδηγό Διαχείρισης Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» για τα έτη 2021-2022, Άξονας Προτεραιότητας (Α.Π. 2) «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».
Η πρόσκληση είναι η δεύτερη από τις από τις δύο προβλεπόμενες στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τα έτη 2021 – 2022.
Επισημαίνεται, ότι για κάθε δήμο υπάρχει ο περιορισμός της υποβολής έως δύο προτάσεων για τη χωρική του επικράτεια και στο ίδιο Μέτρο και οι δύο προτάσεις, είτε οι προτάσεις υποβληθούν από το δήμο είτε από αρμόδιο Σύνδεσμο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον Οδηγό Διαχείρισης του Χρηματοδοτικού Προγράμματος.
Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και ώρα 10:00 έως και την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00, που είναι καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων. Η υποβολή των προτάσεων γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα του Πράσινου Ταμείου (www.prasinotameio.gr).
ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ 2021-22
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2021 Β ΦΑΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Αν δεν το κανεις θα επιβεβαιωσεις για αλλη μια φορα την πολιτικη σου ανικανοτητα και πρεπει αμεσα να παρεις το δρομο για το σπιτι σου .

Αφήστε μια απάντηση