Εύβοια: Βρέθηκαν συντρίμμια του αυτοκινήτου του βοσκού που αγνοείται

Ασταμάτητα συνεχίζονται οι έρευνες στην Εύβοια για τον εντοπισμό του βοσκού που έχει χαθεί από το βράδυ της Πέμπτης (14.10.2021). Ο άνδρας ειδοποίησε τις αρχές μόνος του κι έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν άμεσα, δεν σταμάτησαν το βράδυ και λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (15.10.2021), σύμφωνα με το evima.gr βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του αγνοούμενου βοσκού στη νότια Εύβοια

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Η πρόεδρος της κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, δήλωσε στο evima.gr η οι έρευνες συνεχίζονται ενώ όπως τόνισε «η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή».

Ο άνδρας κάλεσε την Πυροσβεστική για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή βλέποντας ότι τον παρασύρουν τα ορμητικά νερά.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση