Ο Εργολάβος 14

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Μια ακόμη αποτυχία στην θητεία σας κ.Λύρο

Το πολύ αναμενόμενο συμβούλιο για το ΧΥΤΑ, που περίμεναν όλοι οι Δημότες καθώς και αιρετοί ότι ο Δήμαρχος θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα φέρει κάποια ουσιώδεις πρόταση που θα έδινε λύση στο χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει το Δήμο μας.

Αντιθέτως ο κ.Λύρος ήρθε και μας έλεγε αερολογίες, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, μάλλον κ.Δήμαρχε έχετε ξεχάσει ότι έχετε τα ήνία του Δήμου τους τελευταίους 26 μήνες και η κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα.

Δυστυχώς λύση στο πρόβλημα του ΧΥΤΑ δεν θα δώσετε και θα χρεωθείτε μια ακόμη ΑΠΟΤΥΧΙΑ στην Διοίκηση σας στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος είναι του κινήματος Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω;;

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε επιχειρηματίας συνδημότης μας για να διαμαρτυρηθεί γιατί η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου δεν πληρώνει τελεσίδικη δικαστική απόφαση.

Ο επιχειρηματίας κρέμασε ένα πανό ως ένδειξή διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα του πλησίον του Δημαρχείου.

Τα σκουπίδια καθημερινά πνίγουν το Δήμο μας κ.ΛΎΡΟ ΑΚΟΎΤΕ; ΕΊΣΑΣΤΕ ΕΔΏ;

Για τετάρτη εβδομάδα συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την αποκομιδής των απορριμάτων. Καμιά βελτίωση στην περισυλλογή των απορριμάτων, αντιθέτως τα πράγματα έχουν χειροτερέψει. Αδέσποτα ζώα καταστρέφουν τις σακούλες απορριμμάτων που βρίσκονται έξω από τους κάδους με αποτέλεσμα να σκορπίζονται παντού απορρίμματα στους δρόμους και αυτό να εγγυμονεί ακόμη και θέματα υγείας για τους συνδημότες μας.

Η κ.Αντιδήμαρχος συνεχίζει να κάνει βόλτες με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα βλέποντας το πρόβλημα αλλά χωρίς να δίνει λύση.

κ.Λύρο την λύση θα την δώσετε εσείς στις 7 Νοεμβρίου.. αλλιώς όπως πνίγουν τα σκουπίδια το Δήμο μας έτσι θα σας πνίξει και η οργή των συνδημοτών μας.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Ποιος είναι ο συνεργάτης τους Δημάρχου που πρόσφατα απόκτησε πτυχίο μηχανικού ή υπομηχανικού; Χωρίς να έχει καμιά σχέση με το αντικείμενο αλλά σαν παντογνώστης έδινε εντολές για το έργο που θα ξεκινήσει στο θεατράκι. ΉΜΑΡΤΟΝ ΌΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ;

Ναπολέων η κουμπάρα δεν πάει για δουλειά και λέει στο προϊστάμενο ότι έρχεται στο γραφείο σου. Εσύ ξερεις κάτι; Όχι ότι κάνει κάποια σοβαρή δουλειά εκεί… την πόρτα ανοίγει, απλώς ρωτάμε για να μαθαίνουμε…

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, μιλούσε για 30 λεπτά ο Ναπολέων σε μικρά παιδιά και αφού σταμάτησε το παραλήρημα γύρισαν με απορία και του είπανε… Ναπολέων τι είπες δεν καταλάβαμε τίποτα και αποχώρησαν προβληματισμένοι.

Το θράσος ορισμένων περισσεύει ποιος φταίει Ναπολέων που αυτή η πόλη δεν έχει κολυμβητήριο… ΕΣΎ και ο ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ” Είναι ντροπή ορισμένοι να θέλουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.

Ναπολέων η οικιακή βοηθός της ΒΕΦΑΣ ΤΗΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗΣ χορεύει ”ΤΣΑΤΣΑ” όταν τις καθαρίζει το σπίτι. Ψαξτο λίγο δεν θα στα λέμε όλα εμείς, σου τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ΝΗΣΊ πνίγηκε από τα καιρικά φαινόμενα, η ΛΈΙΝΤΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ και ο BLACK LABEL ήταν εξαφανισμένοι .

Η απορροφητικότητα της Σ.Α.Τ.Α στο Δήμο μας, για έργα στις κοινότητες του Δήμου μας για το 2021 είναι 0% Μπράβο κ.Δήμαρχε σε εσάς και το επιτελείο σας.

Τα ραντεβού για τους τρεις σωματοφύλακες συνεχίζονται αναμένουμε εξελίξεις.

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση