Ιωάννινα: Ξυλοκόπησε γιατρό στο Τμήμα Επειγόντων – Αναστάτωση και μηνύσεις στο Πανεπιστημιακό

Ένα ασυνήθιστο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ασυνήθιστο ως προς την έκταση και την ένταση που είχε.

Το νοσοκομείο εφημέρευε και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών η κίνηση ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Αργά το απόγευμα έφτασε ένας ημεδαπός ο οποίος ζητούσε επιτακτικά να του χορηγηθούν φάρμακα απειλώντας μάλιστα ότι θα αυτοκτονήσει.

Γιατρός του νοσοκομείου προσπάθησε να τον περιθάλψει όμως η αντίδραση ήταν απρόσμενη.

Ο ημεδαπός στράφηκε εναντίον της, την χτύπησε και στη συνέχεια κινήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου. Με έναν πυροσβεστήρα που βρήκε έσπασε τζαμαρίες ενώ στράφηκε και πάλι εναντίον του γιατρού, την πέταξε στο διάδρομο και την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές.

Ο φύλακας που ήταν στο χώρο δεν κατάφερε να την σώσει από τη μανία του συγκεκριμένου άνδρα.

Στο νοσοκομείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας όμως ο ημεδαπός είχε ήδη αποχωρήσει. Η σύλληψή του δεν κατέστη εφικτή.

Η διοίκηση του νοσοκομείου προχωρά σε μηνύσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μήνυση θα γίνει και από την παθούσα.

Το μείζον θέμα που αναδεικνύεται είναι η φύλαξη του χώρου των ΤΕΠ και η λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας στο χώρο του νοσοκομείου.

Όπως σημειώνουν οι γνωρίζοντες τα ΤΕΠ συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν δύσκολα περιστατικά, όμως το συγκεκριμένο δεν έχει προηγούμενο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων είναι μεγάλη και το αίτημα για την άμεση λήψη μέτρων μπαίνει πλέον επιτακτικά.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/xylokopise-giatro-anastatosi-minyseis-panepistimiako/

Αφήστε μια απάντηση