Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά: Διασωληνωμένοι οι τραυματίες, δυο συλλήψεις για το συμβάν

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά: Συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 60χρονος. Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται διασωληνωμένοι οι δυο τραυματίες.

Το σοβαρό ατύχημα σημάδεψε τον αγώνα MX2 του πέμπτου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα ενός από τους συμμετέχοντες, 16χρονου μάλιστα, σε ένα από τα άλματα έφυγε από τον έλεγχό του και κατέληξε στην περίφραξη, πάνω σε μια μεταλλική κολώνα η οποία κατέρρευσε και τραυμάτισε σοβαρά δυο άτομα.

Όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 27χρονο που δούλευαν στο σημείο ως συντηρητές και αμφότεροι διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην πίστα του Ταλαμπά. Εκεί, έγινε άμεσα διασωλήνωση καθώς η κατάστασή τους κρίθηκε πολύ σοβαρή, ενώ στη συνέχεια έγινε διακομιδή τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου αναφέρουν πως η κατάσταση των τραυματιών είναι εξαιρετικά σοβαρή και οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για το συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσυκλέτας που προκάλεσε το ατύχημα και ο 60χρονος διοργανωτής των αγώνων.

Η ιστοσελίδα motomag.gr, δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος, το οποίο προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ατόμων.

Η κολώνα πάνω στην οποία προσέκρουσε η μηχανή.
Πρώτες βοήθειες στους τραυματίες
Ο αναβάτης της μηχανής πεσμένος στην πίστα.

Το χρονικό του ατυχήματος

Σε ένα από τα άλματα της πίστας, αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό των δυο ανθρώπων.

Όπως ήταν λογικό, ο αγώνας σταμάτησε ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο της πίστας στα Γιαννιτσά.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1243791/atyxima-se-agona-motocross-sta-giannitsa-diasolinomenoi-oi-traymaties-dyo-syllipseis-gia-to-symvan

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση