ΠΑΟΚ: Εξώδικο σε ΑΝΤ1 για το Ρουκ Ζουκ!

Ο ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 για την αναφορά της λέξης Βουλγαρίαστο μαγνητοσκοπημένο «Ρουκ Ζουκ» δίπλα στο όνομα του συλλόγου!

Εξώδικο στον ΑΝΤ1 έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εκπομπή-τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», όπου συνδυάστηκε το όνομα του ΠΑΟΚ με τη λέξη Βουλγαρία και μάλιστα πέρασε από το μοντάζ για να προβληθεί στον αέρα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τούμπα κατά την μαγνητοσκοπημένη προβολή του «Ρουκ Ζουκ» (ώρα 15.00-16.00), που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, και έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή, ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1, δίνοντας ένα περιθώριο 48 ωρών στο κανάλι προκειμένου να απολογηθεί και να επανορθώσει για την «κατάπτυστη», όπως τη χαρακτηρίζουν οι «ασπρόμαυροι» αναφορά, που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του.

Οι Θεσσαλονικείς μέσω του εξωδίκου, επισημαίνουν πως επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

«Τo ακόμα πιο προκλητικό της υπόθεσης -που επισημαίνεται και στο εξώδικο- είναι πως η εκπομπή μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση. Δηλαδή δεν ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», αναφέρουν στη Μικράς Ασίας.

ΠΗΓΗ: sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση