Γ΄ Εθνική: «Ποιοτικά αναβαθμισμένη και πιο ευέλικτη»

Η Γ Εθνική αρχίζει το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 81 συνολικά ομάδων.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσβλέπει σε μια ποιοτικά αναβαθμισμένη, ενισχυμένη ως προς τη συμμετοχή νεαρών Ελλήνων παικτών, καθώς και πιο ευέλικτη διοργάνωση.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε 7 ομίλους σε δύο γύρους, από τους οποίους θα υποβιβαστούν συνολικά 32 ομάδες. Οι επτά ομάδες που θα πρωτεύσουν στους ομίλους θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση, σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου, με τις ομάδες να δίνουν ισάριθμα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, δηλαδή 3 εντός και 3 εκτός και οι τέσσερις πρώτες θα προβιβαστούν στη Super League 2.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με τη συμμετοχή 81 συνολικά ομάδων εκκινεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου το μεγαλύτερο πανελλήνιας εμβέλειας πρωτάθλημα της χώρας, αυτό της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Με αρχή από φέτος και χρονικό ορίζοντα τριετίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσβλέπει σε μια ποιοτικά αναβαθμισμένη, ενισχυμένη ως προς τη συμμετοχή νεαρών Ελλήνων παικτών, καθώς και πιο ευέλικτη διοργάνωση.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε 7 ομίλους σε δύο γύρους, από τους οποίους θα υποβιβαστούν συνολικά 32 ομάδες. Οι εφτά ομάδες που θα πρωτεύσουν στους ομίλους θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση, σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου, με τις ομάδες να δίνουν ισάριθμα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, δηλαδή 3 εντός και 3 εκτός και οι τέσσερις πρώτες θα προβιβαστούν στη Superleague 2».

ΠΗΓΗ: https://www.sportime24.gr/%ce%b3%ce%84-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%ce%b1/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση