Δίκη για βιτριόλι: Αμετανόητη η Έφη Κακαράντζουλα – Έκλεβε στη φυλακή λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας

«Καταπέλτης» ήταν ο Εισαγγελέας για την Έφη Κακαράντζουλα, ο οποίος στην αγόρευσή του έκανε λόγο για ποταπά κίνητρα και για μία γυναίκα που επιτέθηκε με «ανθρωποκτόνο εγωισμό» – Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, αποκάλυψε, μιλώντας στην ΕΡΤ, πως η κατηγορούμενη έχει ήδη υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού της και συγκεκριμένα έχει εντοπιστεί να κλέβει

O Εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ζήτησε να κριθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την αποχώρηση της από το Μικτό Ορκωτό να ευγνωμονεί τη Δικαιοσύνη «που μου δίνει κουράγιο για τον ισόβιο Γολγοθά μου».

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα στάση της δικαιοσύνη που μου δίνει πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που με έχει υποβάλλει η Έφη Κακαράντζουλα» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Από την άλλη η κατηγορούμενη έφυγε από την πίσω πόρτα του Δικαστηρίου αμίλητη, χωρίς να πει λέξη στους δημοσιογράφους για την πρόταση του Εισαγγελέα.

Πιάστηκε να κλέβει στη φυλακή!

Επιβεβαιώντας τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από συγκρατούμενές της, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, αποκάλυψε σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, πως η κατηγορούμενη έχει ήδη υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού της και συγκεκριμένα έχει εντοπιστεί να κλέβει!

Υπενθυμίζεται πως η συγκρατούμενη της 36χρονης, Βάσω Αραμπατζή, είχε υποστηρίζει ότι η Έφη Κακαράντζουλα έχει αλαζονική, άκρως προκλητική και υπεροπτική συμπεριφορά προς τις υπόλοιπες κρατούμενες, ενώ είχε δηλώσει πως σταμάτησε να εργάζεται στην υπηρεσία της φυλακής και να μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες.

«Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι», είχε σημειώσει.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής ανέφερε: «η πρόταση του Εισαγγελέα σε πρώτη βαθμό είναι μια ηθική δικαίωση για την Ιωάννα. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αν γίνει δεκτή η πρότασή του τότε η προβλεπόμενη ποινή είναι ως 15 χρόνια και η δράστης θα μπορεί να εξέλθει σε 5 – 6 χρόνια. Υπό κάποιες προϋποθέσεις όμως οι οποίες πρέπει να τηρούνται. Μεταξύ αυτών να διάγει και στην φυλακή έναν καλό βίο και το λέω αυτό διότι ήδη ακούγεται ότι υπέπεσε σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα για την κλοπή μέσα στην φυλακή. Άκουσα κάποιες δηλώσεις του διευθυντού της φυλακής, διότι δεν μεταφέρω ποτέ φήμες ή διαδώσεις».

Δείτε το βίντεο:

Εισαγγελέας: Η Έφη Κακαράντζουλα επιτέθηκε στην Ιωάννα με «ανθρωποκτόνο εγωισμό»

Για ποταπά κίνητρα και για μία γυναίκα που επιτέθηκε με «ανθρωποκτόνο εγωισμό» έκανε λόγο στην αγόρευσή του ο Εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ζητώντας να κριθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα.

«Την παραμονή η κατηγορούμενη μετέβη στο σημείο αποφασισμένη για να επιτεθεί με το βιτριόλι στην Ιωάννα. Για λόγο που δεν κατέστη εφικτό, προφανώς επειδή η ίδια δεν έκρινε κατάλληλες της συνθήκες, δεν προχώρησε στην επίθεση. Ο ισχυρισμός της ότι σκέφτηκε πως θα έκανε κάτι κακό, κρίνεται ως αναληθής. Ποτέ δεν σκέφτηκε να υπαναχωρήσει από την πράξη, απλώς δεν μπόρεσε να το κάνει εκείνη την ημέρα», είπε ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας επικαλέστηκε και την άδεια που ζήτησε από τη δουλεία της για την επόμενη ημέρα, αμέσως μετά την αποχώρηση της από το σημείο. Στο επόμενο κεφάλαιο της πρότασης του εισαγγελέα, το οποίο χαρακτήρισε ως την «ημέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της Ιωάννας», έγινε περιγραφή των όσων συνέβησαν την ημέρα της επίθεσης.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση