Παύλος Χρηστίδης – Το “Παιδί Της ΑΛΛΑΓΗΣ” Στην Πρώτη Γραμμή Των Αγώνων Της Παράταξης Και Πλέον Υποψήφιος Πρόεδρος

Με το σύνθημα «restart» ο Παύλος Χρηστίδης, δίνει το “εναρκτήριο λάκτισμα” στην νέα γενιά να ασχοληθεί να τολμήσει να οραματιστεί ένα ελπιδοφόρο “αύριο”.

«Δεν θέλω να με ψηφίσουν γιατί είμαι ο νέος», αναφέρει στις συνομιλίες του. «Ένα κόμμα όμως που δεν στηρίζεται στη νέα γενιά, είναι θνησιγενές». Τονίζει μεταξύ άλλων ο Παύλος Χρηστίδης.

«Ενώνουμε, ανανεώνουμε, δυναμώνουμε», συνηθίζει να αναφέρει, διευκρινίζοντας πως θα κινηθεί ενωτικά με όλους τους συνυποψηφίους του για την ηγεσία, πως η ανανέωση είναι ζωτικό θέμα για το ΚΙΝΑΛ και πως το κόμμα θα πρέπει να δυναμώσει, καθώς κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με το 8,2% των περασμένων εκλογών.

Τον Μάρτιο του 2013 εκλέχθηκε Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το Μάιο του 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ. Ώσπου τον Ιούλιο του 2015 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά τον έκανε εκπρόσωπο τύπου του κόμματος. 6 χρόνια αργότερα, ο Παύλος Χρηστίδης είναι Υποψήφιος για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής και μέσα σε λίγες ημέρες, μάζεψε 7 χιλιάδες υπογραφές. Ένα μικρό “θαύμα” εν όψει και των συνθηκών μα και της ταχύτητας των εξελίξεων.

Ο Παύλος Χρηστίδης, έδωσε τις μεγάλες μάχες στο ΠΑΣΟΚ, νωρίτερα στην ιστορική ΠΑΣΠ, μένοντας στα “δύσκολα χρόνια” όχι απλώς στο κόμμα, μα στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Γραμματέας της ΠΑΣΠ με Κώστα Σημίτη – Γιώργο Παπανδρέου , Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με Ευάγγελο Βενιζέλο, Εκπρόσωπος Τύπου με Φώφη Γεννηματά. Ο Παύλος Χρηστίδης, ένα γνήσιο “τέκνο” της γενιάς της ΑΛΛΑΓΗΣ, στην πρώτη γραμμή των μαχών της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Το “RESTART” σε λίγα λόγια

Ο ίδιος ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε πως «η παράταξη χρειάζεται ένα συνολικό restart εκ βάθρων. Μια νέα αρχή πολιτική, ηθική, αξιακή, με βάση τη σύνθεση όχι τη διάλυση των προηγουμένων, ως συνέχεια όλων αυτών που έκανε και διαμόρφωσε η Φώφη Γεννηματά με τεράστια προσπάθεια. Αυτή η παρακαταθήκη, την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε όλοι ως κόρη οφθαλμού, για μένα είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτα δομημένη μέσα μου» ανέφερε.

Ο δεύτερος λόγος τον οποίο επικαλέστηκε ο κ. Χρηστίδης είναι ότι «υπάρχει η ανάγκη της νέας γενιάς αυθεντικά να εκφραστεί με καθαρό τρόπο απέναντι στις ανισότητες, τα κλειστά συστήματα που δημιουργούν την αίσθηση ότι η πολιτική είναι μία διαδικασία των ελίτ, που αποκλείει τους κανονικούς ανθρώπους».

Διευκρίνισε ότι δεν ζήτησε δαχτυλίδι και πως τέτοιες αντιλήψεις «δεν ταιριάζουν στη Φώφη Γεννηματά και σε εμένα, στον τρόπο με τον οποίο πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα».

ΠΗΓΗ: https://thesocialist.gr/pavlos-christidis-to-paidi-tis-allagis-stin-proti-grammi-ton-agonon-tis-parataxis-kai-pleon-ypopsifios-proedros/

Αφήστε μια απάντηση