Πορεία αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη για τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα

Τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία της Καμάρας και αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της πόλης

Νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, μετά την αιματηρή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος με τρεις επιβαίνοντες στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 20χρονος Ρομά και να τραυματιστεί ακόμα ένας από αστυνομικούς, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τα άτομα όπως μεταδίδει το GRTimes.gr,  είχαν συγκεντρωθεί αρχικά στην πλατεία της Καμάρας και αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία που αναμένεται να κινηθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

«Το κράτος για ακόμη μία φορά, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τους μηχανισμούς του ενάντια σε μία περιθωριοποιημένη κοινωνική ομάδα για την οποία μας υπενθυμίζει ότι δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία», αναφέρουν σε σχετικό τους κάλεσμα – ανακοίνωση. «Δεν θα αφήσουμε να αορατοποιηθεί και να καταπνιγεί ακόμη μία κρατική δολοφονία», τονίζουν σε άλλο σημείο.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1176386/sugedrosi-kai-poreia-adiexousiaston-sti-thessaloniki-gia-ti-foniki-katadioxi-sto-perama/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1635526035

Αφήστε μια απάντηση