Ρομά περικύκλωσαν το αυτοκίνητο Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ. και του επιτέθηκαν

Άσχημες διαστάσεις παίρνουν τα επεισόδια ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς στην Αχαϊα, εκεί όπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του περικυκλώθηκε από Ρομά, οι οποίοι του επιτέθηκαν με πέτρες.

Ένταση μεταξύ αστυνομίας και Ρομά, με αφορμή τα όσα έγιναν στο Πέραμα με τον θάνατο του 18χρονουδεν υπάρχει μόνο στην Αττική, αλλά και σε επαρχιακές περιοχές της χώρας όπως για παράδειγμα στην Αχαΐα.

Εκεί λοιπόν σύμφωνα με το flamis.gr, υπήρξε ένα περιστατικό την Πέμπτη το βράδυ που θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ άσχημες διαστάσεις, δεδομένου του κλίματος που υπάρχει.

Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος πήγαινε με το υπηρεσιακό του όχημα σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στηθεί για να επιβλέψει την κατάσταση και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Ξαφνικά όμως το αυτοκίνητό του περικυκλώθηκε από δύο αγροτικά οχήματα που επέβαιναν Ρομά, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του με πέτρες.

Ευτυχώς με γρήγορες κινήσεις, κατάφερε να απεγκλωβίσει το όχημα και να απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να μην πάρει χειρότερες διαστάσεις.

Πηγή:  thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση