«Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς συνέπειες»: 163 εκατ. αναζητήσεις στο διαδίκτυο – Σοκάρουν τα στοιχεία

Σοκάρουν τα στοιχεία που δείχνουν πως μέσα στην πανδημία αναζητήθηκε 163 εκατ. φορές στο ίντερνετ το «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς συνέπειες».

Τα στοιχεία αυτά είναι ενδεικτικά ότι υπάρχει μια νέα επιδημία, αυτή της έμφυλης βίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η ψυχολόγος, Στέλλα Αργυρίου τόνισε ότι «πρέπει να διαχειριστούμε με σοβαρότητα την έμφυλη βία γιατί δυστυχώς τα περιστατικά πληθαίνουν, και η μια  τραγωδία δίνει τη σκυτάλη στην άλλη», διευκρινίζοντας ότι στην αύξηση των βιαιοπραγιών και των δολοφονιών έχει παίξει ρολό η πανδημία».

«Η βία έχει μπει μέσα στα σπίτια. Πρέπει να υπάρχει υποστηρικτικό περιβάλλον, για  να μπορέσει η μάνα, η σύζυγος, η σύντροφος να στηριχθεί ,για να εγκαταλείψει τον δυνάστη. Δολοφονούνται και αφήνουν πίσω υποχρεώσεις αφήνουν πίσω παιδιά. Πρέπει αυτές οι γυναίκες να υποστηριχτούν από την πολιτεία», υπογράμμισε η ψυχολόγος και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν υπάρχει σεβασμός και υπομονή στις σχέσεις, πρέπει να βγούμε καλύτεροι από την πανδημία. Να ασχολούμαστε καθημερινά με το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι».

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/pos-na-chtypiso-ti-gynaika-mou-choris-synepeies-163-ekat-anazitiseis-sto-diadiktyo-sokaroun-ta-stoicheia/1699111/

Αφήστε μια απάντηση