Ίλιον: Άγρια συμπλοκή μεταξύ οικογενειών στη μέση του δρόμου

Άγρια συμπλοκή μεταξύ μελών οικογένειας Ρομά καταγράφηκαν στο Ίλιον την Πέμπτη το βράδυ με μπουνιές, κλωτσιές, ακόμη και μαχαίρι.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ένας άντρας χωρίς μπλούζα που τον έχουν ρίξει κάτω συγγενείς της γυναίκας του και τον ξυλοκοπούν.

Όταν καταφέρνει να σηκωθεί ο άντρας επιτίθεται στους συγγενείς της γυναίκας του.  Τον ένα μάλιστα καταφέρνει να τον ρίξει κάτω και τον γρονθοκοπά. Από πάνω τους, η γυναίκα του προσπαθεί να τους χωρίσει.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα φαίνεται να κρατάει μαχαίρι, με τη γυναίκα του να έχει μπει στη μέση για να προλάβει τα χειρότερα. Από το μένος του όμως δε γλυτώνει ούτε η ίδια. Την ώρα που προσπαθεί να τον ηρεμήσει, δέχεται ένα χτύπημα στο πρόσωπο.

Μπροστά στο καβγά, ένα ανήλικο κοριτσάκι. Ακούγεται να τσιρίζει από τον φόβο της. Μετά τη συμπλοκή ο άντρας που δε φοράει μπλούζα την παίρνει αγκαλιά και την απομακρύνει.

Ο άγριος τσακωμός κράτησε τουλάχιστον τρία λεπτά, με τους κατοίκους της περιοχής να παρακολουθούν σαστισμένοι όσα συμβαίνουν κάτω από το σπίτι τους.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, τα μέλη της δεύτερης οικογένειας είχαν ήδη φύγει και ο άντρας φαίνεται να μη φοράει μπλούζα, σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο οικογένειες δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/ilion-agria-sybloki-metaxy-oikogeneion-sti-mesi-tou-dromou/1698901/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση