Το μεσημέρι οι αποφάσεις Θεοδωρικάκου για το Πέραμα – Ανησυχία στην ΓΑΔΑ για καρατομήσεις

Αλλαγές στην εκπαίδευση την λειτουργία και την αντίδραση των μάχιμων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, σε κρίσιμα περιστατικά όπως αυτό στο Πέραμα που κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου Ρομά, θα ανακοινώσει στις 12 το μεσημέρι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ήδη το Σαββατοκύριακο μελέτησε το πόρισμα της έρευνας που του παρέδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης, και αμέσως μετά είχε μακρά συνεργασία και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου. Συνεργάτες του πάντως αναφέρουν πως ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος γενικότερα από την λειτουργία σημαντικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και την τελευταία στιγμή το τραπέζι των αποφάσεων ήταν και η μετακίνηση συγκεκριμένων αξιωματικών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση αυτή, όμως υπήρξαν πιέσεις, με αποτέλεσμα μέχρι και την τελευταία στιγμή όλα να είναι ρευστά.

Πάντως στο κτήριο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας επικρατεί έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις.

Του Θάνου Σωτήρη

ΠΗΓΗ: https://astinomiko.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac%ce%ba%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση