Το success story και ο συνδικαλιστικός νανισμός την ώρα της επιτακτικής ανάγκης απαραίτητων μεταρρυθμίσεων στην Ελληνική Αστυνομία

Τοποθέτηση του Χρήστου ΠΑΡΓΙΝΟΥ στο 31ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Αντιπροσώπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Ιωάννινα)

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο συνδικαλισμός στην Αστυνομία απέχει παρασάγγας από τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων.

Λαλίστατοι συνάδελφοι, ανώφελοι διαξιφισμοί και ο αγώνας για το ποιός πέτυχε τί και για το ποιος δεν πέτυχε τί, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, λες και δεν είμαστε όλοι μας εδώ για τον ίδιο σκοπό.

Άλλα ειναι γλυκιά η μέθη της εξουσίας,το προσωπικό βόλεμα και η ικανοποίηση του υπερεγώ.Διαίρε και βασίλευε σε ένα κοινό που ασφυκτιά υπό την επικράτουσα κατάσταση.

Συνάδελφοι πιόνια σε μια σκακιέρα χωρίς άσπρο και μαύρο. Μόνο γκρί και διαφαινόμενο θολό μέλλον.

Από την πλευρά των αποφασιζόντων ένα success story και λάγνες υποσχέσεις με απροσδιόριστο ορίζοντα υλοποίησής των.

Ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλι λοιπόν και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά, το ότι χρόνια προβλήματα θα είχαν βρεί τη λύση τους εώς το τέλος του περασμένου Μαίου σύμφωνα με κάποιους.

Και αυτοί οι κάποιοι έφυγαν, παραδίδοντας λευκή κόλλα στους επόμενους.

Λίγο ο κορονοιός, λίγο που ήταν στραβό το κλίμα, είμαστε πάλι στην αφετηρία.

Και για να μην είμαστε μηδενιστές ίσως ειμαστε πιο κοντά στη μέση, αλλά το τέλος το ξέρει κανείς;

Μπορεί άραγε κάποιος να απαντήσει εμπειριστατωμένα στο τί μέλλει γενέσθαι με συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά πεπραγμένα και αν ο αστυνομικός την επόμενη μέρα της αποστρατεύσεως του θα μπορεί να ζεί αξιοπρεπώς;

Κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε λοιπόν, οπότε άμεση επίλυση και κατάρτιση βιώσιμών σχεδίων για το αύριο.

Άμεσα λοιπόν, με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα, θεσμική και νομική θωράκιση του επαγγέλματος και των συναδέλφων, που κάτω από αντίξοες συνθήκες επιτελούν με αυτοθυσία το έργο τους.

Επιπρόσθετα, ας τελειώνουν οι γενικότητες σχετικά με την επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου που εξελίσσεται σε λαβύρινθο υποσχέσεων δίχως να υπάρχει ο μίτος της Αριάνδης  δυστυχώς.

Τέλος θα παράφραζα το μήνυμα της αφίσας του φετινού συνεδρίου καθώς:

Η Αστυνομία αλλάζει.

Εμείς θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είναι χρέος της Πολιτείας να το πράξει.

ΠΗΓΗ: http://policenet.gr/article/%CF%84%CE%BF-success-story-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD

Αφήστε μια απάντηση