Βίντεο-ντοκουμέντο: Γιατρός πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να παίρνει φακελάκι στο Ιπποκράτειο

Με το φακελάκι στο χέρι έπιασε η κάμερα γιατρό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών, ο οποίος φέρεται να ζητούσε επιπλέον χρήματα από ασθενείς για να τους χειρουργεί.

Μάλιστα οι καταγγελίες για τη δράση του εν λόγω γιατρού αυξάνονται συνεχώς. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο διευθυντής γιατρός του νοσοκομείου απέσπασε μόνο από 5 περιπτώσεις που ταυτοποιήθηκαν 1.600 ευρώ, με τις έρευνες για την δράση του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν συνεχώς βίντεο που δείχνουν τις επίμαχες δοσοληψίες.

Σύμφωνα με το Mega, ο κατηγορούμενος γιατρός έχει συλληφθεί, ωστόσο αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι όσοι του έδωσαν χρήματα το έκαναν μόνοι, χωρίς εκείνος να τους ζητήσει οτιδήποτε.

Στα βίντεο φαίνεται ο γιατρός να κάθεται στην ίδια θέση και να έχει απέναντι είτε τους ασθενείς, είτε στενούς συγγενείς τους. Σε όλες τις περιπτώσεις οι τσάντες ανοίγουν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι φάκελοι καταλήγουν στα χέρια του, με τον γιατρό σε όλες τις περιπτώσεις να ευχαριστεί και να εύχεται περαστικά.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Δείτε το βίντεο του Μega: 

ΠΗΓΗ: https://www.real.gr/koinonia/arthro/binteo_ntokoumento_giatros_piastike_ep_autoforo_na_pairnei_fakelaki_sto_ippokrateio-782185/

Αφήστε μια απάντηση