Εκβιασμό και απρεπή συμπεριφορά καταλογίζει στο δήμαρχο Μεσολογγίου η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. – Ο Νίκος Τράκας στο “Δυτικά Fm 92,8”

Στο πλευρό του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου Βασίλη Μπαρμπετάκη, τάσσεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α.) έπειτα από το πρωτοφανές επεισόδιο με το δήμαρχο Κώστα Λύρο που κατήγγειλε ο εργαζόμενος και το οποίο αρνείται ότι συνέβη η Δημοτική Αρχή.    

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. Νίκος Τράκας μιλώντας στο “Δυτικά Fm 92,8” και τη Δήμητρα Λαοπόδη, κατηγόρησε το δήμαρχο ότι με αφορμή ένα υπηρεσιακό θέμα βρήκε ευκαιρία να εκβιάσει το συνδικαλιστή ενώ έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει σε βάρος του. Για το λόγο αυτό, όπως είπε, ο ίδιος πρόκειται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου των εργαζομένων στο δικαστήριο ενώ την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης θα προγραμματιστούν και κινητοποιήσεις.

Ο κ. Τράκας σχολίασε ακόμα ότι αντί να εκδοθεί Δελτίο Τύπου στο οποίο αντικρούονται οι καταγγελίες, ο δήμαρχος Μεσολογγίου όφειλε να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Τράκα: 

ΠΗΓΗ: https://sinidisi.gr/ekviasmo-aprepi-symperifora-katalogizei-dimarcho-mesologgioy-p-o-e-o-t-a-o-nikos-trakas-quot-dytika-fm-92-8-quot/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση