ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Αγοράστε άμεσα δύο (2) νέα απορριμματοφόρα!

Η διαχείριση των απορριμμάτων δραματική. Η αποκατάσταση του ΧΥΤΑ φαντάζει μακρινή. Επείγει η ΑΜΕΣΗ αγορά νέων απορριμματοφόρων ή και ενοικίαση κάποιων, διότι η μεταφορά απορριμμάτων σε Ναύπακτο και Βόνιτσα (νέα σύμβαση με τον εκεί ΦΟΔΣΑ της 3ης Γ.Ε. Αιτωλ/νίας) θα “τσακίσει” τα υπάρχοντα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Χρήματα υπάρχουν; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Από που θα διατεθούν;

  1. Από την έκτακτη χρηματοδότηση του ΥΠΕΣ που δόθηκε στους Δήμους όλης της χώρας, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου έλαβε επιπλέον μία ισόποση δόση των ΚΑΠ ήτοι 418.871,21 ευρώ. Η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’ αριθ. 404/2021 απόφασή της, αφού έκανε σχετική κατανομή, παρακρατεί ως αποθεματικό 217.871,20 ευρώ και ζητεί από το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει σχετική απόφαση.
  2. Με δεδομένο ότι υπάρχουν χρήματα και στα ανταποδοτικά τέλη και από άλλες χρηματοδοτήσεις του ΥΠΕΣ για την πανδημία στο Δήμο μας, μπορούν να διατεθούν τουλάχιστον 100.000,00 ευρώ επιπλέον, ώστε να καλυφθεί το συνολικό κόστος αγοράς δύο (2) νέων απορριμματοφόρων προϋπολογισμού 295.000,00 ευρώ.

Και μάλιστα με τάχιστες διαδικασίες διαπραγμάτευσης, διότι με τη δημόσια υγεία δεν παίζουμε!

Τέλος σας καλώ να εξετάσετε και τη δυνατότητα μίσθωσης ακόμη ενός έως δύο απορριμματοφόρων (100,00 έως 120,00 ευρώ ημερήσιο κόστος) μπας και δούμε άσπρη μέρα, έστω και προσωρινά…

Ελπίζουμε να εισακουσθούμε και να μην σας κλέψαμε… τη δόξα πάλι κ. Δήμαρχε…      

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση