Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στο Αγρίνιο ο Γιώργος Παπανδρέου-Τι δήλωσε (βίντεο-φωτό)

Στο Αγρίνιο βρίσκεται  σήμερα, Σάββατο 6 Noεμβρίου 2021, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στα πλαίσια των περιοδειών του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής για την οποία η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την 5η Δεκεμβρίου.

Η Δυτική Ελλάδα είναι ο πρώτος σταθμός του Γιώργου Παπανδρέου που ξεκίνησε χθες από την Αχαΐα, γενέτειρα της οικογένειας του και εκλογική του έδρα, και ακολούθησε το βράδυ ο Πύργος Ηλείας.

Πριν λίγα λεπτά, στις 12:20, έγινε δεκτός από κομματικά στελέχη στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου όπου έχει συνάντηση με τη νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος ενώ προέβη και σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Προσερχόμενος ωστόσο στα γραφεία είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτη Κωστίκογλου που του παρέδωσε την ανακοίνωση με τις θέσεις του Συλλόγου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει για λίγα λεπτά στα κομματικά γραφεία και ακολούθως θα μεταβεί στο Παπαστράτειο όπου τον αναμένει πλήθος πολιτικών του φίλων. Είναι γνωστό πως διατηρεί ισχυρά ερείσματα στην περιοχή του Αγρινίου και αναμένεται αυτό να αποτυπωθεί στη συγκέντρωση.

Το πρόγραμμα του σήμερα εξάλλου περιλαμβάνει επίσκεψη στις 15:00 στη Ναύπακτο όπου στο Εργατικό Κέντρο θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Καθοδόν για τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σωκράτη Κωστίκογλου 

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/ekloges-kinal-agrinio-o-giorgos-papandreoy-ti-dilose-vinteo-foto/

Αφήστε μια απάντηση