Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη – Το συγκινητικό αντίο του «Εν Λευκώ»

Θλίψη από τον θάνατο της ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη σε ηλικία 40 ετών

Σοκ προκάλεσε το πρωί της Τετάρτης η είδηση για τον θάνατο της ραδιοφωνικής παραγωγού, Εύας Μπουντούρη, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Την είδηση μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας ότι η Εύα Μπουντούρη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για μια χειρουργική επέμβαση.

Η Εύα Μπουντούρη ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στον Εν Λευκώ από το 2002 με τον σταθμό να ανακοινώνει ότι σήμερα δεν θα μεταδοθεί καμία εκπομπή αλλά θα ακούγεται μόνο μουσική σε ένδειξη πένθους για τον πρόωρο θάνατό της ραδιοφωνικής παραγωγού

H Εύα Μπουντούρη όταν ετοίμαζε την εκπομπή της
Το «αντίο» του Εν Λευκώ για την Εύα Μπουντούρη
Η ανακοίνωση του Εν Λευκώ για την αλλαγή του προγράμματός της

Ποια ήταν η Εύα Μπουντούρη

Η Εύα Μπουντούρη είχε ξεκινήσει το ραδιόφωνο το 2002 και από το 2007 το μυαλό και τα χέρια «κόλλησαν» στην κονσόλα του Εn Lefko 87.7, αναλαμβάνοντας τα βράδια, τα απογεύματα, τα μεσημέρια, τα Σαββατοκύριακα και τις καθημερινές. «Μέσα στην υπερβολή της, θεωρεί ότι δεν νοείται groovy μουσική χωρίς μπάσο & μαγεία χωρίς σαξόφωνο! Με ποικίλα ακούσματα και freestyle DJ set, αφήνει πάντα χώρο για πολλά είδη, αλλά δίνει έμφαση στη soulful disco, τη jazzy electronica και τη nu-funk. Τα πιθανά σημεία για να τη βρούμε εκτός των FM, είναι η Αθήνα, τα περίχωρα & τα νησιά» αναφερόταν για την Εύα Μπουντούρη στο βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του Εν Λευκώ.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/media-agb/story/1251846/pethane-i-radiofoniki-paragogos-eya-mpoyntoyri-to-sygkinitiko-antio-toy-en-leyko

Αφήστε μια απάντηση