Ο Τάκης Κοτσόργιος καλεί σύσσωμη την Αντιπολίτευση να καταθέσει μήνυση κατά της Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Περσεφώνη Μελαχρή

ΚΆΛΕΣΜΑ
Μεσολόγγι 19/11/2021
Καλώ δημόσια σαν Φόρουμ Ενεργών Πολιτών Δήμου Ι.Π.Μεσολογγιου το σύνολο της αντιπολίτευσης στο Δήμο και πιο συγκεκριμένα τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξής <<Δήμος για τα παιδιά μας >> κ. Αγαθάγγελο Κότσαλο τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξής <<Συμμαχία για το μέλλον >> Παντελή Σκαρμούτσο και όλους τους ανεξάρτητους Δημοτικούς συμβούλους από κοινού να καταθέσουμε καταγγελία – μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Μεσολογγίου για τις παραβατικές ενέργειες της Αντιδημάρχου κυρίας Μελαχρή να μετατρέψει ΠΑΡΆΝΟΜΑ τον χώρο του ΧΥΤΑ σε χώρο συγκέντρωσης και δήθεν μεταφόρτωσης σκουπιδιών αγνοώντας τα σχετικά πορίσματα των επιθεωρητών ελεγκτών του περιβάλλοντος.


Επίσης να στραφούμε κατά παντός υπευθύνου φυσικού προσώπου αυτόδιοικητικου η μη ο οποίος εμπλέκεται σε αυτές τις παραβατικές πράξεις.
Συνάδελφοι Δημοτικοί σύμβουλοι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Η ΑΝΟΧΉ σε αυτή την δύσκολη στιγμή σημαίνει ΣΥΜΠΌΡΕΥΣΗ με την εγκληματική πολιτική του <<Δημάρχου >> .

Αν πραγματικά θέλετε να αλλάξουμε αυτήν την απαράδεκτη πρωτοφανή και εγκληματική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Μεσολογγίου αφού μέχρι σήμερα δεν εκδηλώσατε ενδιαφέρον για την σύγκληση Δ.Σ τουλάχιστον ας απευθυνθούμε μαζί στην εισαγγελία και να ζητήσουμε την συνδρομή της ώστε να σταματήσουμε αυτό το τερατουργημα που δημιουργείται.


ΜΗΝ ΕΛΠΊΖΕΤΕ ΣΕ ΘΑΎΜΑΤΑ …………………… Αν είναι ο λάκος σου πολύ βαθύς χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς …
ΚΟΤΣΌΡΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΌΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΏΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΔΉΜΟΥ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση