Εκνευρίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος με φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου σε ξενοδοχείο: «Έφτυσα…»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στράφηκε κατά του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου μέσα από ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπέος έγραψε: «Τι μέρα κι αυτή! Πάω να πιω ένα καφέ σε μεγάλο ξενοδοχείο και πέφτω σε μια μεγάλη φωτογραφία – πορτρέτο του πιο βλαμμένου που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα!

Φτύνω τον κόρφο μου, σταυροκοπιέμαι, μουρμουρίζω ένα “ύπαγε οπίσω μου…” και προχωρώ στο εσωτερικό. Άλλη τραγική έκπληξη. Κακό συναπάντημα. Μια χούφτα επώνυμων βολεμένων και χαρτζιλικωμένων, που χρόνια ταλάνισαν τη χώρα, και που το άθροισμα των ηλικιών τους ξεπερνά τα χρόνια του Παρθενώνα.

Τι γίνεται ρε φίλε, σε μνημόσυνο ήρθα; Σκέφτομαι, κάνω το σταυρό μου πάλι, ρίχνω ένα “ο Ιησούς Χριστός νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει”, φτύνω ξανά τον κόρφο μου και φεύγω. Στην έξοδο βλέποντας πάλι τη φωτογραφία του βλαμμένου, θυμήθηκα. Ήρθε στο Βόλο για να τον ξανακάνουν αρχηγό. Να αποτελειώσει ο άχρηστος ό,τι άφησε όρθιο πριν τον κυνηγήσει ο λαός που κατέστρεψε. Έφτυσα και πάλι. Κάτω αυτή τη φορά και συγγνώμη. Από σιχασιά και αηδία. Μπροστά σε αυτή την ξεφτίλα».

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/parapolitika/eknevristike-o-achilleas-beos-me-fotografia-tou-giorgou-papandreou-se-xenodochio-eftisa/

Αφήστε μια απάντηση