Ο Εργολάβος 18

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Οι εργαζόμενοι είπαν ΟΧΙ στην μαύρη προπαγάνδα της πράβντας

Το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου και ο πρόεδρος κ.Βασίλης Μπαρμπετάκης απέδειξε ότι δεν είναι συνδικαλιστής της καρέκλας αλλά είναι μάχιμοι συνδικαλιστές δίπλα στον εργαζόμενο, δίπλα στον συνάδελφό τους.


Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Δήμου Μεσολόγγιου κ. Βασίλη Μπαρμπετάκη αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβούλιου που παλεύουν, για να αποδείξουν τα αυτονόητα και να εφαρμοστεί η νομιμότητα και να μην περάσει ο γκεμπελισμός και η μαύρη προπαγάνδα της πράβντας όπως πολύ καλά έκαναν και την αποκάλεσαν, στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι.

Με ψιλά το κεφάλι έφυγε από την προεδρία του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου ο Γιώργος Παλιούρας

Πόσο άλλο να αντέξει ο Γιώργος Παλιούρας, πέρασαν δύο χρόνια κρατώντας στα χέρια του μία ωρολογιακή βόμβα, με ψέματα και υποσχέσεις από τη Δημοτική αρχή, τον παραπλανούσαν ότι θα λυθεί το πρόβλημα.


Ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ άργησε να καταλάβει ότι ο Δήμαρχος είναι μόνο για φωτογραφίες, για εκδηλώσεις και για υποσχέσεις που ποτέ δεν πραγματοποιούνται.

Όταν το κατάλαβε, υπέβαλε την παραίτησή του και έφυγε με ψηλά το κεφάλι….

Με αποκλεισμούς η συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου

Γιατί κ.Δήμαρχε λειτουργείτε με αποκλεισμούς, για ποιο λόγο δεν δεχτήκατε στο γραφείο σας όταν καλέσατε τους επικεφαλής των παρατάξεων και τον κ. Τάκη Κοτσόργιο που είναι επικεφαλής δημοτικής παράταξης, επειδή θα σας έλεγε την αλήθεια;

Την αλήθεια θα την ακούσετε την τρίτη στο Δημοτικό συμβούλιο, γιατί από εκεί δεν μπορείτε να τον αποκλείσετε κ.Λύρο!

Ο πρόεδρος του Αγίου Θωμά μπροστά στα εύκολα και στα δύσκολα

Το καλοκαίρι όταν ο Γιάννης Πασπαλιάρης έπαιρνε την μάνικα και προσπαθούσε να σβήσει την φωτιά στο ΧΥΤΑ ήταν καλός κ.Δήμαρχε.

Τώρα που πάλι μπαίνει μπροστά για το δίκαιο και το νόμιμο αλλά είναι ενάντια στα συμφέροντα της δημοτικής αρχής δεν είναι καλός κ.Δήμαρχε

Είναι τυχαίο ότι όλοι είναι απέναντί σας, κοιτάξτε λίγο μήπως κάνετε εσείς κάτι λάθος, εμείς θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Αγίου Θωμά, για τον αγώνα που κάνει και είναι δίκαιος κακ γι’αυτό οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά, θα τον επιβραβεύσουν και πάλι.

κ.Αντιδήμαρχε καθαριότητας το ΧΥΤΑ Μεσολογγίου δεν είναι το κατάστημα σας να το ανοίγεται και να το κλείνεται οπότε εσείς θέλετε

Η κ.Μελαχρή παρόλο ότι ήξερε ότι το ΧΥΤΑ Μεσολογγίου είναι κλειστό, παρόλα αυτά κατέβηκε από το αυτοκίνητο του Δημάρχου, μάλλον για να ξεχρεώσει και το γραμμάτιο της ανανέωσης της θητείας της, άνοιξε διάπλατα την πόρτα του ΧΥΤΑ ώστε να εισέλθουν μέσα τα απορριμματοφόρα και εργαζόμενοι.

Δεν ήξερε; Δεν ρώτησε η κ. Περσεφώνη Μελαχρή ότι το ΧΥΤΑ είναι κλειστό και απαγορεύεται η είσοδος στον οποιονδήποτε πλην των εργαζομένων για να φτιαχτεί το 3ο και 4ο κύτταρο στο ΧΥΤΑ Μεσολόγγιου.

Αυτη σας η ενέργεια κ.Μελαχρή πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ποινικά κολάσιμη και αν φτάσει στα χέρια του Εισαγγελέα, πιθανόν να πάτε και κατηγορούμενη.

Ο ψεύτης και ο …. τον πρώτο χρόνο χαίρονται

Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα κ.Δήμαρχε κάποτε τελειώνουν και βγαίνουν όλα στο φως όπως και εσείς έχετε πει πολλές φορές .


Θα σας παραθέσουμε 3 έγγραφα που μοίραζε η αντιδήμαρχος σας που πρόσφατα της ανανεώσατε τη θητεία, επιβραβεύοντας την για το τεράστιο έργο που δεν έχει κάνει.


Καλούσε με ψεύτικα έγγραφα χωρίς σφραγίδες του Δήμου και αριθμό πρωτοκόλλου, τους υπαλλήλους σέ πράξεις παράνομες, με εκβιαστικό τρόπο και προσπαθώντας να τους παραπλανήσει.

Τους έδινε εντολή να πάνε τα απορρίμματα στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου.

Τελικά κ. Λύρο κάποιοι όντως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Άλλη μια πράξη εξωστρέφειας της Δημοτικής Αρχής

Άλλη μία κορυφαία πράξη εξωστρέφειας της δημοτικής αρχής, μετά την επίθεση στον Πρόεδρο των εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, επακολούθησε προσφάτως επίθεση και στην πόρτα του ΧΥΤΑ.

Τα περί παρανομίας ειναι προφανείς, τα συμπεράσματά δικά σας.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκαν τον Νόμο Αιτωλοακαρνανίας οι δύο υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ

Λοβέρδος – Παπανδρέου σημειώσατε διπλό

Είναι αλήθεια ότι ο Δήμαρχος θέλει να ξεκινήσει το έργο της πλατείας με μόνο σκεπτικό την φωτογραφία που θα ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ήμαρτον κ.Δήμαρχε θα χαθούν τα χρήματα για το έργο.

κ.Δήμαρχε τι φοβάστε και δεν δίνεται το εντέλλεσθε στους εργαζόμενους της καθαριότητας; Φοβάστε κάτι;

Ναπολέων καλά ξεκίνησες να πας στην εκστρατεία με τους στρατηγούς σου ( Το Μεγάλο Κεφάλι και την Βέφα την Μελαχρινή) άλλα στο τέλος έφυγες με την ουρά στα σκέλια, από το πεδίο της μάχης.

Την επόμενη εβδομάδα θα σας πούμε, ποιες είναι οι προσφορές από τα σούπερ μάρκετ, για να διορίσετε τα παιδιά σας. Όλα στο φως…

Η κ.Μελαχρή έλυσε το πρόβλημα με τα σκουπίδια στο Δήμο Ι.Π Μεσολόγγιου

Κώστα φώναξε τα όργανα…

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply