Πειραιάς: Στα χέρια της Αστυνομίας θηλυκή συμμορία – Πως συνελήφθησαν

Συμμορία «γένους θηλυκού» στον Πειραιά. Επτά άτομα συνέλαβε η Αστυνομία για απόπειρα διάρρηξης διαμερισμάτων σε πολυκατοικία στην περιοχή.

Ανάμεσά τους πέντε γυναίκες και ένας ανήλικος. Μία ένοικος της πολυκατοικίας αλλά και μία από τις γυναίκες που συνελήφθησαν, μίλησαν στο STAR.

«Όταν επέστρεψα από τη δουλειά, μου είπαν ότι μάλλον έχουν μπει στο σπίτι μου. Μόλις έφτασα είδα από κάτω Αστυνομία και κόσμο» είπε χαρακτηριστικά η ένοικος.

Τελικά γλίτωσε τη διάρρηξη στο διαμέρισμά της τελευταία στιγμή χάρη στην παρατηρητικότητα μιας γειτόνισσας που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Η γυναίκα είδε από το ματάκι της πόρτας των ύποπτων ατόμων να κινούνται μέσα στους χώρους της πολυκατοικίας.

Πώς “τρύπωσαν” στην πολυκατοικία

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πέντε γυναίκες και το παιδί «εισέβαλαν» από τη χαλασμένη πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας.

Η ένοικος τόνισε ότι «ήταν τρία άτομα έξω από την πόρτα μου κι άλλα τρία στην ταράτσα και νομίζω ότι άλλοι δύο περίμεναν έξω».

Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και περικύκλωσαν το κτίριο και ανέβηκαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου όπου βρισκόταν το διαμέρισμα.

Μία από τις συλληφθείσες σε ερώτηση για το εάν μπήκαν να κλέψουν, απάντησε «όχι. Καμία ιδέα. Μπήκαμε για να ζητήσουμε μια βοήθεια, ζητιανιά. Η Αστυνομία μας συνέλαβε στον έκτο όροφο που χτυπούσαμε τις πόρτες και τα κουδούνια».

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι «η πόρτα της πολυκατοικίας ήταν χαλασμένη. Επομένως δεν υπήρξε καμία πράξη διάρρηξης. Οι συγκεκριμένες βρέθηκαν στον χώρο μόνο για επαιτεία».

Πηγή:   enikos.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply