Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Την τελευταία εβδομάδα υπέπεσε στην αντίληψη της Διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου ότι ένα μέλος του Συλλόγου μαζί με άλλους επιχειρηματίες, μη μέλη του Συλλόγου, προέτρεπαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μέλη του Συλλόγου σε ενέργειες που αντιβαίνουν των κανονισμών βάσει καταστατικού.

Προς αποφυγή παρανοήσεων, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία όπως έχουμε ανακοινώσει έχει καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των συναδέλφων, είναι προγραμματισμένο να γίνει σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό. Δηλαδή σε αυτή συμμετέχουν μόνο όσα μέλη είναι οικονομικώς τακτοποιημένα, τα θέματα προς συζήτηση είναι καθορισμένα με απόφαση του Δ.Σ. και μόνο επ’ αυτών μπορούν να παρθούν αποφάσεις.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δημιουργεί σύγχυση και ένταση μεταξύ των συναδέλφων και είναι καταδικαστέα. Καλούμε όσους προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, να έρχονται πρώτα σε συνεννόηση με το Δ.Σ. για τη σύμφωνη γνώμη του, ώστε να αποφεύγονται παρερμηνείες και παρεξηγήσεις, οι οποίες στο τέλος στρέφονται εναντίον τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply