Βρήκαν «ξεχασμένο οπλοστάσιο» στο σπίτι επίορκου αστυνομικού

Ιδιοκτήτης σπιτιού στην Ηλιούπολη βρήκε – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – κρίσιμα στοιχεία για σοβαρή υπόθεση σωματεμπορίας (σ.σ.: συνδεόμενο με διαφθορά αστυνομικού) που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και τα οποία δεν είχε ανακαλύψει η ΕΛΑΣ παρά τον «εξονυχιστικό έλεγχο» και την έρευνα σε αυτό το σπίτι.

Αναμεσα στα αλλα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος βρήκε τσεκούρι, πιστόλια ρεπλίκες, αστυνομικούς φάρους, ασυρμάτους , καμερες και …μετρητή χαρτονομισμάτων που δεν είχαν περιέργως ανακαλύψει οι ένστολοι ερευνητές του σπιτιού.

Πρόκειται για την υπόθεση 39χρονου αστυνομικού, πρώην φρουρού πολιτικού προσώπου που είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2021 σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη κι εξέδιδε μία 19χρονη ενώ φαινόταν να σχετίζεται με κυκλώματα σωματεμπορίας κλπ.

Προηγήθηκε καταγγελία της 19χρονης την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της.

Τότε η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωση της είχε αναφερει ότι είχε ανακαλύψει στο συγκεκριμένο σπίτι τρείς συσκευές κινητής τηλεφωνίας

ΠΗΓΗ: https://policenet.gr/article/%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D

Αφήστε μια απάντηση