Ο Εργολάβος 19

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Υπάρχουν και στο Μεσολόγγι αξιόλογοι δικηγόροι κ.Δήμαρχε

κ.Δήμαρχε επιλέξατε να έχετε ειδικό συνεργάτη έναν δικηγόρο όπου ζει και εργάζεται στην Πάτρα.

Όπως διαβάζαμε πρόσφατα στο Διαύγεια πέραν των αποδοχών του γίνονται και αναθέσεις σε διάφορα Νομικά πρόσωπα του Δήμου μας.

Δεν θα μπορούσαν αυτά χρήματα να τα λαμβάνουν κάποιοι δικηγόροι που ζουν και εργάζονται στον Δήμο μας;

Μάλλον το πολιτικό γραμμάτιο που έπρεπε να ξεχρεωσετε θα ήταν μεγάλο.

κ.Λύρο μήπως στηρίζεται την υποψηφιότητα Λοβέρδου;

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε δείπνο σε κατάστημα κοντά στο Μεσολόγγι όπου συμμετείχαν πολλοί πασοκογενείς πολιτικοί παράγοντες που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, σε αυτό το τραπέζι συμμετείχε και ο Δήμαρχος Μεσολόγγιου.

Μας γεννούνται τα εξής εύλογα ερωτήματα: Μήπως ο κ.Λύρος θα δώσει το παρών και στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής;

Μήπως υπάρχει υπόγειος δίαυλος επικοινωνίας του κ.λυρου με την υποψηφιότητα Λοβέρδου και να την πριμοδότηση με κάποιους ψήφους στο Δήμο Μεσολογγίου;

Σε λίγες ημέρες θα σας δημοσιεύσουμε πιο αναλυτικά τις πληροφορίες μας για τις κινήσεις του κ.Λύρου σχετικά με την υποψηφιότητα Λοβέρδου.

Σταματήστε να διαστρεβλώνεται την αλήθεια κ.Δήμαρχε

κ. Δήμαρχε σταματήστε να λέτε ψέματα στους δημότες. Την ημέρα που ξεκινήσατε με τα απορριμματοφόρα να πάτε να αποθέσετε τα απορρίμματα στο ΧΥΤΑ Μεσολόγγιου δεν σας σταμάτησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ήταν παρών, ούτε οι συνδικαλιστικές των εργαζομένων Δήμου Μεσολόγγιου, ούτε ο πρόεδρος του Αγίου Θωμά, σας σταμάτησε η Ελληνική Αστυνομία η οποία έκανε την δουλειά της και εφάρμοσε τις εντολές της Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος της Περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Ποιός σας απειλεί κ.Δήμαρχε;;

Στο Τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο είπατε κ. Δήμαρχε κουνώντας το δάχτυλο προς τους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και τους συνδικαλιστές που ήταν παρόντες πώς Αν πάθω κάτι εγώ και η Οικογένεια μου, σας καθιστώ υπεύθυνους.

Ρωτάμε κ. Δήμαρχε σας έχει απειλήσει κάποιος- κάποιοι; Αν ναι! Γιατί δεν πηγαίνετε στον εισαγγελέα να το καταγγειλετε. Ζούμε σε μια ευνομούμενη κοινωνία και αυτές οι ενέργειες από όπου και αν προέρχονται, Αν υπάρχουν θα πρέπει να τιμωρούνται.

κ.Δήμαρχε 4 ημέρες μόνο θα μείνουν τα απορριμματοφόρα από την Αθήνα;

Διαβάζουμε τις Ανακοινώσεις κ.Δήμαρχε για τα απορριμματοφορα που έστειλε ο Δήμος Αθηναίων για να βοηθήσει την αποκομιδή των απορριμματων.

Όλοι οι δημότες πίστεψαν με αυτή την κίνηση ότι θα δωθεί λύση στο πρόβλημα με τα απορρίμματα που πνίγουν το Δήμο μας.

Δεν διαβάσαμε όμως πουθενά στην ανακοίνωση σας ότι τα απορριμματοφορα θα μείνουν στον Δήμο μας για 4 ημέρες μόνο. Τι θα προλάβουν να πρώτο κάνουν; Εντάξει όμως κάτι θα γίνει!

Σε μια εβδομάδα όπου τα απορρίμματα θα πνίξουν και πάλι τον Δήμο μας ποια είναι η λύση σας;

Ηχηρό ΟΧΙ από την Περιφέρεια για τις παρανομίες που θέλετε να κάνετε κ. Δήμαρχε στο ΧΥΤΑ

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα πόσο δίκιο είχε η αντιπολίτευση και το σωματείο εργαζομένων του Δήμου σχετικά με το θέμα του ΧΥΤΑ.

Σε συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 19/11/2021 στην Πάτρα με τον Περιφερειάρχη κ.Φαρμάκη και την αποκεντρωμένη διοίκηση για το παραπάνω θέμα, ο Δήμαρχος κ.Λύρος δεν είχε τι να πει.

Φυσικά και δεν πήρε καμία άδεια μεταφόρτωσης των σκουπιδιών μέσα στο χώρο του ΧΥΤΑ. Επικοινωνιακά προσπάθησε το προηγούμενο διάστημα να εξαπατήσει τους πάντες.

Το λιγότερο που έχετε να κάνετε κ.Δήμαρχε είναι να ζητήσετε συγνώμη από τους εργαζόμενους και τους δημότες. Δεν σας πιστεύει πια κανείς!!!

Ελπίζουμε να εφαρμόσετε τις οδηγίες που λάβατε από τους αρμόδιους φορείς για το καλό του Δήμου.

Οι προσλήψεις που έγιναν στην δικιά σας θητεία είναι νόμιμες κ. Λύρο;

Σε δελτίο τύπου μιλήσατε για παράνομες ή παράτυπες προσλήψεις στο Πνευματικό Κέντρο και στα ΚΔΑΠ της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Δεν είπατε όμως ότι αυτά έχουν ελεγχθεί και επικυρωθεί από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Από ότι πληροφορούμαστε έχουν δοθεί και οι απαραίτητες γραπτές εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές.

Αλήθεια οι προσλήψεις των “δικών σας παιδιών στα ΚΔΑΠ, Πνευματικό και στο πρόγραμμα 55/67 με ποιες διαδικασίες έγιναν και πόσο νόμιμες είναι;

Ο ΟΑΕΔ γιατί δεν κάνει τα δέοντα, εφόσον το πρόγραμμα 55/67 δεν τηρεί τους όρους που προβλέπονται;

Σύντομα θα σας παραθέσουμε και τα ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία.

Γνωρίζεται κάτι κ. Αντιδήμαρχε;

Πληροφορίες μας λένε ό,τι από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μεσολογγίου πολλοί Ρομά κατευθύνονται για διάφορα έγγραφα σε συγκεκριμένο ιδιωτικό ΚΕΠ της Πόλης.

Ισχύει; και αν ναι, γιατί άραγε; Γνωρίζει κάτι γι αυτό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Σωτηρακόπουλος και σε τι ενέργειες πρόκειται να προβεί;

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Αλήθεια Κ.Δήμαρχε, τι συμβαίνει με την δημοπράτηση του κυλικείου στο ΕΠΑΛ; Πληρώνονται τα ενοίκια των κυλικείων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο μας και αν όχι, τι έχετε κάνει γι’αυτό;

Ο νυν Δήμαρχος βρέθηκε στο ίδιο κατάστημα στο Μεσολόγγι με τον πρώην και τον κέρασε. Μεγαλόψυχος ο Δήμαρχος.

Ο εξ απορρήτων του Ναπολέων έγινε και Μελετητής, τι άλλο θα γίνεις ρε άνθρωπε; Την επόμενη εβδομάδα θα σας πούμε για τις μελέτες που έφτιαξε η Κυρία και πόσο κόστισαν στους δημότες. Οι αποφάσεις πάρθηκαν δίπλα στην θάλασσα και ήταν μεγάλο το Πακέτο!!!

Στεναχωρημένος φαίνεται να ήταν ο Δήμαρχος ο οποίος κατέθεσε στεφάνι μετά από την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Σαλμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Έργων Δυτικής Ελλάδος Θανάση Μαυρομάτη.

Ντέρμπι για την πρωτιά μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Νίκο Ανδρουλάκη στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιάννος συνεχίζει ακάθεκτος και συσπειρώνει καθημερινά κόσμο από όλους του πολιτικούς χώρους δίπλα του. Ο Σπύρος από το ΝΗΣΊ πλέον πήρε τις αποφάσεις του και σε λίγες μέρες θα τις ανακοινώσει επίσημα.

Μη έχοντας η Δημοτική αρχή ποιους να βάλει στα διοικητικά συμβούλια στα Νομικά πρόσωπα, βάζετε τα αδέρφια σας και τι γυναίκες σας… Τόσο μεγάλο άνοιγμα κάνετε στην κοινωνία κ.Δήμαρχε;

Την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το θαλάσσιο μέτωπο.

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply