Κολωνός: Σήμερα η δίκη του τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρι

Μαζί με τον τράπερ συνελήφθησαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στον Κολωνό στις 9 Νοεμβρίου 2021, που οδήγησε στη σύλληψη γνωστού τράπερ Thug Slime για τον τραυματισμό με μαχαίρι διανομέα.

Μαζί με τον τράπερ συνελήφθησαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι. Σε βάρος όλων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα, και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Η υπόθεση αναβλήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021 προκειμένου να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο τράπερ και οι συγκατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του τρεις φορές το μήνα και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους.

Ο νεαρός καλλιτέχνης δήλωσε μετανιωμένος και, απευθυνόμενος στους δικαστές, είπε: «Μετανιώνω γι’ αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιον λόγο το κάνει αυτό», είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο.

Πηγή:https://pelop.gr/kolonos-simera-i-diki-tou-traper-gia-tin-aimatiri-sybloki-me-machairi/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply