«Νίκο μαζί στη νέα εποχή»-Καπνογόνα, κόρνες και συνθήματα στην Καλαμάτα για τον Ανδρουλάκη

Με μεγάλο ενθουσιασμό η νεολαία υποδέχθηκε τον υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και ευρωβουλευτή του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του κ. Ανδρουλάκη εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου.

Χαρακτηριστικό του ενθουσιασμού, όπως φαίνεται και στο βίντεο της εφημερίδας «Θάρρος», πως ο κ. Ανδρουλάκης έγινε δεκτός με συνθήματα από τους νέους και μέλη της ΠΑΣΠ όπως «Νίκο μαζί στη νέα εποχή», ενώ παράλληλα ηχούσαν κόρνες και άναψαν καπνογόνα.

Νωρίτερα, εξάλλου, το απόγευμα της Τρίτης 23/11 ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε στην Τρίπολη, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως «προσπαθούμε να ενισχύσουμε τον ορθό λόγο και τον ρεαλισμό και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μαζική συμμετοχή στις 5 και στις 12 Δεκεμβρίου και ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ και την δημοκρατική παράταξη ξανά πρωταγωνιστή».

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα λάθη του παρελθόντος που έχουν γίνει από το ιστορικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, δεσμευόμενος όμως ότι αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν εάν ο ίδιος αναλάβει τα ηνία της παράταξης.

«Δεν λέω ότι δεν κάναμε λάθη, αυτά έγιναν, υπήρξαν και αλαζονείες και θέματα πελατειακού κράτους όμως εμείς στην νέα εποχή κρατάμε όλα τα καλά, αυτής της ιστορικής παράταξης. Κρατάμε ό, τι έκανε το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, όλα αυτά τα μεγάλα έργα, πετάμε όμως κάθε συμπεριφορά, ατομική η συλλογική που πλήγωσε τον Ελληνικό λαό».

Πηγή:

https://thecaller.gr/parapolitika/niko-mazi-sti-nea-epochi-kapnogona-kornes-ke-sinthimata-stin-kalamata-gia-ton-androulaki/

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply