Κατερίνα Καινούργιου: Κλαίει στα πόδια του Νίκου Κοκλώνη για τον χωρισμό της

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή και η εκπομπή ήταν γεμάτη από εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της.

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που της ευχήθηκαν δημόσια κάνοντάς την πολλές φορές να ξεσπάσει σε κλάματα. Τελευταίος της ευχήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Εκτός από ευχές, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US υποσχέθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου πως θα είναι για πάντα στο πλευρό της.

“Ό,τι και να γίνει σε αυτόν τον κόσμο και το λέω να το ακούσουν όλοι, εγώ θα έχω πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για εσένα, για να σε στηρίζω και να είμαι μαζί σου στα πάντα” είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής με την παρουσιάστρια να εξομολογείται πως η φιλία τους είναι πραγματική και όχι τηλεοπτική.

“Όπως μου έχεις φερθεί εσύ δεν ξέρω αν μου έχει φερθεί άλλος στον κόσμο. Ειλικρινά σ’ αγαπάω” είπε η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια.

“Στα πόδια σου έκλαιγα με τον χωρισμό μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στα πόδια σου πέρναγα δύσκολα πέρυσι. Όλα μαζί, έτσι θα είμαστε” της είπε ο Νίκος Κοκλώνης με την παρουσιάστρια να απαντά: “Κι εγώ στα πόδια σου κλαίω φέτος, στον καναπέ σου”.

Τα υπονοούμενα για τον χωρισμό της συνεχίστηκαν και λίγο αργότερα με την εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή.

“Έχω 11 χρόνια να βγάλω δίσκο γιατί έλεγα όλο αύριο και αύριο, περνούσαν οι μέρες, δεν το καταλάβαινα” είπε ο τραγουδιστής με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: “Κι εγώ το ίδιο κάνω. Λέω θα κάνω οικογένεια και θα κάνω οικογένεια… Πέρασαν πολλά και τίποτα”.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/lifestyle/katerina-kainourgiou-se-niko-kokloni-ki-ego-fetos-klaio-sta-podia-sou/1713451/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση