Εύβοια: Καταδίωξαν φυγόποινο δράστη 35 διαρρήξεων στο Αλιβέρι!

Τον εντόπισαν την ώρα που έβγαινε από σπίτι που είχε μόλις διαρρήξει

Σε έναν χωματόδρομο δίπλα στο σπίτι που είχε μόλις διαρρήξει σπάζοντας με πέτρα το τζάμι της μπαλκονόπορτας, στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας αλλοδαπός “ποντικός” και τράπηκε σε φυγή πετώντας στο έδαφος ένα σακίδιο που είχε μαζί του.

Όμως, συνελήφθη μετά από σύντομη καταδίωξη, παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκε. Στο εσωτερικό του σακιδίου βρέθηκαν ένα ανδρικό μπουφάν, μία γυναικεία τσάντα και και δύο από τις τρεις συσκευές που είχε κλέψει από το εσωτερικό του σπιτιού. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και διάφορα κοσμήματα, χρήματα, μια ηλεκτρονική συσκευή και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται από πού τα είχε κλέψει.

Η προανάκριση που ακολούθησε έκρυβε εκπλήξεις, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει άλλες… 35 διαρρήξεις, 26 σε περιοχές της Βοιωτίας, οκτώ στην Εύβοια και μια στη Φθιώτιδα, οι οποίες έχουν ήδη εξιχνιαστεί από τα τμήματα Ασφαλείας Λιβαδειάς, Χαλκίδας και Λαμίας! Επιπλέον, η Ασφάλεια Χαλκίδας διαπίστωσε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Ο αλλοδαπός “μπουκαδόρος” οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και διέταξε να οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1186245/euvoia-katadioxan-fugopoino-drasti-35-diarrixeon-sto-aliveri/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1638103070

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση