Κοζάνη: Έγινε viral ο ιερέας που αποστομώνει τους αρνητές – «Ο κάθε γελαδιάρης έγινε λοιμωξιολόγος»

«Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε το απολαυστικό ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας

Viral έχει γίνει από το μεσημέρι του Σαββάτου ένα βίντεο με έναν ιερέα , ο οποίος με τον δικό του, ασυνήθιστο τρόπο «τα χώνει» σε όσους συνωμοσιολόγους πιστεύουν ότι το εμβόλιο ήρθε για να κάνει κακό στον άνθρωπο.

Ο Παπά Νικόλας Αλεξίου από την Εράτυρα Κοζάνης, μιλώντας στο τοπικό top channel εκτόξευσε «πυρά» κατά όσων ιερέων και πνευματικών πήραν κόσμο στο λαιμό τους με τις θεωρίες κατά των εμβολίων. «Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι» λέει χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας με τον δικό του μοναδικό και γλαφυρό τρόπο, τα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες ο παπα-Νικόλας μετέφερε διάλογο με μια πιστή:

  • «Το έκανες το εμβόλιο για τον κοροναϊό;»
  • «Τι λες; Αυτό θα κάνω να βάλω τον Σατανά μέσα μου;» απάντησε εκείνη.
  • «Ποιος στα λέει αυτά;»
  • «Μου τα λέει ο πνευματικός μου»
  • «Μωρέ τι ξέρει ο πνευματικός σου; Μαζί πηγαίναμε στο σχολείο, αυτός δεν ήξερε τι πάει να πει υπηρετώ. Εβλεπε στην ταμπέλα τη λέξη υπηρετώ και ρωτούσε εμένα τι σημαίνει»
  • «Α, είναι γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ!»

«Να γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ, να η γυναίκα στο νοσοκομείο, έκατσε 20 μέρες διασωληνωμένη και τώρα την κρατάνε τα παιδιά της» συνέχισε ο παπα-Νικόλας. Λίγες μέρες μετά τον ξαναβρήκε η πιστή, μετανοημένη πλέον.

«Δεν μου τσάκαγες το κεφάλι;» είπε στον ιερέα. «Αμ, τώρα θα στο τσακίσω;» της απάντησε. «Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε το απολαυστικό ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας. «Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί».

Το στιγμιότυπο κοινοποίησε και ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1153557/kozani-egine-viral-o-iereas-pou-apostomonei-tous-arnites-o-kathe-geladiaris-egine-loimoxiologos/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply