Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος πήγε στην Ελένη κι έδωσε δυνατό spoiler: «Θα σκάσει μια βόμβα…»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Η Γη της ελιάς» Liam Ireland ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και έκανε αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια.

Ο τηλεοπτικός Στέφανος ανέφερε συγκεκριμένα: «Με κάνει πολύ χαρούμενο, είμαι ευγνώμων για αυτό που έχει γίνει, για την επιτυχία της σειράς. Βέβαια είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, θα υπήρχε σίγουρα επιτυχία. Όλοι το βλέπουν, μ’ αρέσει αυτό, με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε πόσο τους αρέσει η σειρά. Μου μιλούν για τον ρόλο μου, γενικά έχουν καλά λόγια να πουν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Στα social media κράζουν. Στο τέλος της ημέρες δε θα έρεπε να γίνω ηθοποιός αν δεν μπορούσα να φάω λίγο κράξιμο».

Για την σχέση των γονιών του και την αγάπη του για την Κρήτη, είπε: «Είναι ένα πολύ όμορφο love story. Λάτρεψε την Κρήτη, αγαπούσε τους Κρητικούς. Είναι το πιο όμορφο μέρος που έχω πατήσει στη ζωή μου η Κρήτη, το γεγονός ότι μεγάλωσα εκεί με κάνει πολύ χαρούμενο. Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα δεν είχα καταλάβει πόσο Έλληνας είμαι. Έβλεπα τον εαυτό μου σαν ξένο. Έπρεπε να φύγω από την Ελλάδα για να καταλάβω πόσο Έλληνας είμαι και πόσο αγαπάω την Ελλάδα».

«Έχω μια μεγάλη αγάπη για τις γουέστερν ταινίες, θα ήθελα να παίξω σε μια γουέστερν ταινία».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε οτι πριν από την πρόταση για τη σειρά του MEGA, σκόπευε να φύγει στο εξωτερικό: «Πριν μου έρθει αυτή η πρόταση για τη δουλειά δεν είχα βάλει στόχο ότι θα κάτσω στην Ελλάδα. Ήθελα πρώτα να πέτυχω στο εξωτερικό και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα. Λόγω κορωνοϊού γύρισα και μου ήρθε η πρόταση από τον Ανδρέα. Δουλεύομε πολύ αλλά εγώ το θεωρώ μια όμορφη ζούγκλα που όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας πράγμα αλλά και να συνεργαστούμε με άλλους. Δουλεύομε με σπουδαία άτομα, έχουμε φτιάξει μια όμορφη οικογένεια».

Για τη Γη της Ελιάς: «Είναι ένας χαρακτήρας που πάντα προσπαθεί να βρει ισορροπίες, να σταματήσει το κακό. Τον πιέζει η σχέση του με την Μυρτάλη ειδικά όταν έρχεται με την Ιουλία, στο πώς να κρατήσει ισορροπία. Θέλω να πιστέψω ότι Μυρτάλη θα μάθει ότι έχει ‘μαγειρέψει’ τη διαθήκη ο θείος της και σύντομα. Θα σκάσει μια βόμβα κάποια στιγμή».

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/lifestyle/i-gi-tis-elias-o-stefanos-pige-stin-eleni-ki-edose-dinato-spoiler-tha-skasi-mia-vomva/

Αφήστε μια απάντηση