Σάλος στην Καβάλα: Ηλικιωμένος καταγγέλλει ιερέα ότι του έκλεψε 180.000 ευρώ

Τι απαντά ο ιερέας στις κατηγορίες – Πώς και γιατί καταγγέλλεται

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Καβάλα από το 2020. Σύμφωνα με τον Alpha, ηλικιωμένος κατηγορεί ιερέα ότι του έκλεψε 180.000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει, την Άνοιξη του 2020 πήγε και έμεινε στο σπίτι του, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και δεν είχε επαφές με τα δύο παιδιά του. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει, ήταν αποκλεισμένος από τον έξω κόσμο και υποσιτιζόταν.

Τον Αύγουστο του 2020, αποφάσισε να φύγει και να ζητήσει βοήθεια από ένα ίδρυμα, όπου και φιλοξενήθηκε. Έναν μήνα μετά, διαπίστωσε πως τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό είχαν κάνει… φτερά. Ο 71χρονος υποστηρίζει ότι ο ιερέας είχε καταφέρει να τον πείσει όσο έμεναν μαζί, να τον βάλει συνδικαιούχο στον λογαριασμό του…

Από την πλευρά του, ο ιερέας δίνει τη δική του εκδοχή, σύμφωνα με την οποία, ο ηλικιωμένος τον ρώτησε αν είχε χώρο ο ιερέας να τον φιλοξενήσει. “Το μόνο που του ζήτησα ήταν τα χρήματα για την τροποποίηση του ισογείου για να τον φιλοξενήσω”, συμπληρώνοντας για το τεράστιο χρηματικό ποσό, πως επρόκειτο για δωρεά που ήθελε να κάνει ο 71χρονος στον ιερέα και στην οικογένεια του, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για όσα του πρόσφεραν.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1258619/salos-stin-kavala-hlikiomenos-kataggellei-ierea-oti-toy-eklepse-180-000-eyro

Αφήστε μια απάντηση