Εικόνες σοκ στο “Τζάνειο”: Προσέλαβε αποκλειστική για να προσέξει τη μητέρα της και τη βρήκε σακατεμένη

Σοκάρουν οι εικόνες που ήρθαν στο φως μιας γυναίκας ηλικιωμένης, η οποία όπως καταγγέλλει η κόρη της έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στο νοσοκομείο, από μια αποκλειστική νοσοκόμα.

Όπως λέει η κόρη της Λώρα Πιπέρη στο STAR, βρήκε την μητέρα της αιμόφυρτη και με μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα.

“Μας άφηναν κάρτες για αποκλειστικές, πήρα το γραφείο ζήτησα ελληνίδα μου είπαν ότι είναι νόμιμες με χαρτιά κτλ. Στις 6 το πρωί που γύρισα βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη, με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Η αποκλειστική που ήταν ακόμα εκεί μου είπε ότι δεν ξέρει πως συνέβη όλο αυτό. Κάναμε αξονική και μου είπαν οι γιατροί ότι είναι χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο, που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη την χτύπησε. Η μητέρα μου έχει άνοια, δεν αντιδρά άρα αποκλείεται να την προκάλεσε κάπως” λέει η κόρη της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο “Τζάνειο” με κάταγμα στη μύτη και ράμματα στο κεφάλι. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που άρχισε να φωνάζει μέσα στον θάλαμο του νοσοκομείου, όμως όπως λέει η κόρη της, κανείς δεν την άκουσε για να τη βοηθήσει.

Οι κάρτες που υπάρχουν στο νοσοκομείο αναφέρουν ότι όλες οι αποκλειστικές νοσοκόμες είναι ελληνίδες, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πηγή:https://www.enikos.gr/society/1716207/1716207/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση