Άναυδοι αστυνομικοί έφτασαν στην πόρτα Ανώτατου Δικαστικού – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών!

Η έρευνα οδήγησε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του δικαστικού στα Νότια Προάστια. Το όνομα και η ιδιότητά του έχουν  μουδιάσει τον δικαστικό κλάδο

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι οδηγήθηκαν έπειτα από έρευνα στο σπίτι ανώτατου δικαστικού, με την πληροφορία πως εκείνος διακινούσε ναρκωτικά σε νεαρά άτομα. 

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν στο σπίτι του υψηλόβαθμου δικαστικού στα Νότια Προάστια αφότου ενημερώθηκαν πως εκείνος είχε προμηθεύσει με ναρκωτικές ουσίες δύο νεαρούς άνδρες, το βράδυ της Τετάρτης.  

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, οι αστυνομικοί, αφού ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και παρουσία εισαγγελέα, ερεύνησαν το σπίτι του συνέλλεξαν στοιχεία και σύμφωνα με πληροφορίες έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του δικαστικού, αφότου συνέλαβαν δύο άνδρες που στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες χασίς και κοκαΐνης. Όταν τους ρώτησαν από που προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά, εκείνοι τους έδωσαν το όνομα του δικαστικού.

Το όνομα και η ιδιότητά του δικαστικού έχουν  μουδιάσει τον δικαστικό κλάδο της χώρας, καθώς πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα στελέχη στην ιεραρχία του δικαστικού μας συστήματος. 

Πηγή:https://www.lawandorder.gr/Article/169913/astynomia/anaudoi-astunomikoi-eftasan-stin-porta-anotatou-dikastikou-katigoreitai-gia-diakinisi-narkotikon

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση