Βανδή – Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία – Ποζάρουν αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο

Κάθε κοινή έξοδος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμίκη μαγνητίζει τα φώτα της δημοσιότητας

Μετά το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή έχει γυρίσει σελίδα. Και παρότι αρχικά επέλεξε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή πλέον δεν κρύβεται και οι δημόσιες εμφανίσεις με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη είναι talk of the town.

Μάλιστα, το περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφία της Δέσποινα Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη να ποζάρουν αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο!

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Γιώργος Τσαλίκης και Μανώλης Κονταρός, βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, πριν από λίγες ημέρες. Η Δέσποινα Βανδή ανταπροκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο καλλιτεχνών και ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει τραγούδια της. Στο βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Instagram, η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη τη μεγάλη της επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου».

Από την άλλη ο ηθοποιός έμοιαζε να απολαμβάνει τις στιγμές και την ερμηνεία της αγαπημένης του.

Κάθε κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμίκη τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας.
Ποζάρουν αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο.
Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Γιώργος Τσαλίκης και Μανώλης Κονταρός, βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, πριν από λίγες ημέρες.Μάλιστα η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη κι ένα τραγούδι.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/bombplus/gossip/story/1259124/vandi-mpismpikis-h-proti-koini-fotografia-pozaroyn-agkalia-se-vradini-toys-exodo

Αφήστε μια απάντηση