Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου μιλά για τον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη: Ήταν άρρωστος, μη εμβολιασμένος

«Έπαιρνε και φάρμακα λόγω ενός αυτοάνοσου, δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής», είπε ο κ. Αθανάσιος Πρεκατές

Στο πένθος έχει βυθιστεί τα τελευταία 24ωρα η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Βασίλης. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου Νοσοκομείου κ. Αθανάσιος Πρεκατές μίλησε στην εκπομπή «T-Live» καθώς ο εκλιπών νοσηλευόταν εκεί.

«Δεν ήταν ευθύς εξ’ αρχής σε εμάς ο άνθρωπος. Ήταν σε άλλο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για κορωνοϊό, για έναν μήνα περίπου. Μετά πήγε στο σπίτι του, όπου έμεινε για 20 ημέρες, αλλά ήταν καθηλωμένος στην κλίνη με οξυγόνο. Δεν είχε πολλές εφεδρείες μετά τη νόσο covid.

Δεδομένου ότι ήταν ένας άρρωστος, μη εμβολιασμένος, έπαιρνε και φάρμακα λόγω ενός αυτοάνοσου, αυτά τα φάρμακα που έπαιρνε συνέχισε εν μέρει να τα παίρνει αλλά αυτά κάνουν ανοσοκαταστολή. Επομένως δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής».

Δείτε όσα είπε ο κ. Αθανάσιος Πρεκατές μετά το 2:30

Η κηδεία του Βασίλη Ηλιάδη έγινε χθες μετά τις 3 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/life-style/article/1187568/o-dieuthudis-tis-meth-tou-tzaneiou-mila-gia-ton-patera-tis-aggelikis-iliadi-itan-arrostos-mi-emvoliasmenos/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1638424011

Visited 5 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply