Μαρτυρία για τον Μητροπολίτη Κοσμά: «Την ώρα που τον πείθαμε να διασωληνωθεί, κάποιοι του άλλαζαν γνώμη»

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς διακομίσθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έπειτα από επίμονη παρότρυνση των ιατρών ενώ χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

O Μητροπολίτης, μετά την προχθεσινή του άρνηση για διακομιδή, μεταφέρθηκε τελικώς το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Αγρινίου με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του και η διακομιδή του στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ωστόσο υπήρξε κύκλος διαβουλεύσεων ώστε να πεισθεί ο Μητροπολίτης να δεχθεί τη διασωλήνωση.

«Την ώρα που εμείς τον πείθαμε να διασωληνωθεί, κάποια άτομα από το περιβάλλον του τον πλησίαζαν και του άλλαζαν γνώμη», αναφέρει μαρτυρία γιατρού του Νοσοκομείου Αγρινίου στο tempo24.news

Τελικώς οι γιατροί του νοσηλευτικού Ιδρύματος κατάφεραν να τον πείσουν να διασωληνωθεί και τα ξημερώματα ξεκίνησε η διακομιδή του για το Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του, καταβάλλοντας τεράστιο αγώνα να κάμψουν τις αντιστάσεις του και να κατανοήσει την κρισιμότητα της κατάστασής του, η οποία επιδεινώνεται όσο οι ώρες περνούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κοσμάς βρισκόταν για αρκετές ημέρες στο σπίτι του, ενώ νοσούσε από κορονοϊό, αρνούμενος να μεταβεί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες λάμβανε οξυγόνο για να υποβοηθηθεί η αναπνοή του.

ΠΗΓΗ: https://www.agriniopress.gr/martyria-gia-ton-mitropoliti-kosma-tin-ora-poy-ton-peithame-na-diasolinothei-kapoioi-toy-allazan-gnomi-video/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply