Η αδελφή του μητροπολίτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μετά την διασωλήνωση και διακομιδή του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας που νοσεί με covid-19 στον Ευαγγελισμό, ένα ακόμη πρόσωπο της οικογένειας του που νοσεί με κορωνοιό, λέγεται ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Πρόκειται για την αδελφή του μητροπολίτη η οποία φέρεται να είναι με αγωγή στην οικία της αλλά τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγεία της παρουσιάζει επιδείνωση.
Στο μεταξύ σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την πορεία της υγείας του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας . Από την ώρα που ο δεσπότης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με χαμηλό οξυγόνο και την κατάσταση της υγείας του ώρα με την ώρα να επιβαρύνεται, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον πείσουν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό. Τόσο ο ίδιος όσο και συγγενικό του πρόσωπο το οποίο τον συνόδευε αρνούνταν την διασωλήνωση με αποτέλεσμα οι γιατροί να δίνουν νέα μάχη για να πειστούν για την αναγκαιότητα της διασωλήνωσης.
Μάλιστα ακούστηκε ότι ενώ οι γιατροί έπεισαν τον μητροπολίτη όταν έμπαινε στο θάλαμο το συγγενικό του πρόσωπο αυτό άλλαζε γνώμη.
Μετά από αρκετές ώρες προσπαθειών κατά τις 12 τα μεσάνυχτα ο δεσπότης δέχτηκε να διασωληνωθεί και λίγες ώρες μετά διακομήσθηκε στον Ευαγγελισμό.

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionet.gr/i-adelfi-toy-mitropoliti-anamenetai-na-metaferthei-se-nosokomeio/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση