Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

Ο δικαστικός φέρεται να υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου

Την παραίτηση του υπέβαλλε ο ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Ευστρατίου έπειτα από την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών, που είδε το «φως» της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, ενώ δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Σημειώνεται, ότι η παραίτηση του ανώτατου δικαστικού κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται, ότι το όνομα του 66χρονου ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης νεαρών ατόμων στα νότια προάστια της Αθήνας. Μετά από ενημέρωση κατοίκων προς την ΕΛ.ΑΣ. ότι νεαρά άτομα κινούνται ύποπτα σε περιοχή των νοτίων προαστίων πραγματοποιήθηκε έλεγχος από άνδρες της ΔΙΑΣ και στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας και υπέδειξαν τον συγκεκριμένο δικαστικό λειτουργό.

Ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου διέμενε ο δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply