Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις είδε τον γιο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

Σοκ έπαθε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής όταν είδε πλάνα από την πρεμιέρα της πρεμιέρα που έκανε η Καίτη Γαρμπή έχοντας στο πλευρό της τον γιο της με τον Διονύση Σχοινά, Δημήτρη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο μεγάλωσε ο Δημήτρης Σχοινάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίοδο που η Καίτη Γαρμπή ήταν έγκυος και της είχε πάρει συνέντευξη.

«Τέτοια χαρά σαν εμένα, πρέπει να είχε και η Καίτη Γαρμπή που τη θυμάμαι έγκυο να της παίρνω συνέντευξη τέτοια εποχή στο σπίτι της… φαντάζομαι ένας γονιός, όταν έρχεται η ώρα ειδικά όταν κάνουν περίπου την ίδια δουλειά – εδώ κάνουν ακριβώς την ίδια – να φτάσει σήμερα, η Καίτη…Ρε Καίτη, που το βάλατε το παιδί και έχει βγει δυο μέτρα; Ρε Καίτη, τι γίνεται; Άλλα πράγματα ήθελα εγώ να πω.

Ήθελα να πω για τη συγκίνηση μιας μάνας όταν έρχεται η ώρα να κάνει την ίδια δουλειά με το παιδί της…τι ωραία τη συγκίνηση… Ρε Καίτη; Γι΄αυτό το μωρό μιλάγαμε και τώρα είναι δίπλα σου και σου ρίχνει τρία κεφάλια; ” τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/lifestyle/eleni-menegaki-epathe-sok-molis-eide-ton-gio-tis-kaitis-garbi-kai-tou-dionysi-schoina/1719909/

Αφήστε μια απάντηση