Νίκος Κοκλώνης: Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα

Καλεσμένος στον Alpha Κύπρου ήταν ο Νίκος Κοκλώνης. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, μίλησε μεταξύ άλλων για το αστρονομικό ποσό που κέρδιζε στο παρελθόν ως επιχειρηματίας αλλά και για τη γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο και χαρακτήρισε «δύσκολο άνθρωπο».

“Είχα φτάσει να βγάζω 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα αλλά ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή εγώ περνάω πιο καλά” ανέφερε ο ίδιος. “Προσαρμόζομαι. Μπορώ να κάτσω με μία μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου ας πούμε, αν δεν έχω λεφτά, στο καλύτερο εστιατόριο ή κλαμπ” σημείωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Αναφερόμενος στην γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε: “Είπα από μέσα μου, τι ‘δύσκολος άνθρωπος!’” περιγράφοντας πώς εξελίχθηκε η συνάντησή τους για επαγγελματικούς λόγους.

Τέλος, μίλησε και για την κορυφαία συνύπαρξη της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτοντας πως κατά την πρώτη συνάντηση που έγινε στο σπίτι τους, οι δύο τραγουδίστριες έπειτα από 20 λεπτά σταμάτησαν να του δίνουν σημασία.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/lifestyle/nikos-koklonis-evgaza-5-ekatommyria-evro-tin-imera/1720351/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply