Άγριες Μέλισσες: Αλλάζει ο κοινοτάρχης στο Διαφάνι και γίνεται χαμός

Μεγάλες ανατροπές έρχονται το επόμενο διάστημα στις Άγριες Μέλισσες και στο Διαφάνι αναμένεται να προκληθούν νέες αναταραχές. Πρωταγωνιστής όλων αυτών θα είναι ακόμη μια φορά ο Ακύλας, αλλά και ένα πρόσωπο που ήδη διχάζει τους κατοίκους με τη συμπεριφορά του.

Ο λόγος για τον Κυριάκο. Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό «MYtv», ο τελευταίος έχοντας δείξει απερίφραστα την εκτίμηση και τη στήριξή του στον Μεγαρίτη, δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Ακύλα, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Ουρανία για άλλη μια φορά. Του προτείνει να γίνει ο νέος κοινοτάρχης του χωριού και να διαδεχθεί τον Τόλλια.

Ο Ακύλας θέλει να έχει έναν δικό του άνθρωπο σε αυτή τη θέση εξουσίας, ο Κυριάκος δεν πολυσκέφτεται τις συνέπειες στις Άγριες Μέλισσες και δέχεται. Πολύ γρήγορα τα νέα διαδίδονται σε όλο το Διαφάνι και στο καφενείο μαθαίνουν ποιος είναι ο καινούριος κοινοτάρχης. Η Ουρανία απογοητεύεται ακόμη μία φορά από εκείνον και βρίσκει κατανόηση στον Άλκη.

Ο Κυριάκος δέχεται αντιδράσεις και τους βρίσκει όλους απέναντί του στις Άγριες Μέλισσες. Η Ουρανία φτάνει πλέον στα όριά της, ενώ ο Ακύλας προσπαθεί να κατευθύνει τον Κυριάκο σε συμφέρουσες για εκείνον αποφάσεις. Οι μέρες περνούν και οι επιπτώσεις από την απόφαση του Κυριάκου αρχίζουν να φαίνονται. Μάλιστα, η Ουρανία παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας της και όλα δείχνουν πως η ρήξη στον γάμο της με τον Κυριάκο, ίσως, αυτή τη φορά να είναι οριστική.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά πια, πώς θα είναι η επόμενη μέρα στο Διαφάνι και όλα όσα πρόκειται να έρθουν στις Άγριες Μέλισσες.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/life-style/article/1189872/agries-melisses-allazei-o-koinotarhis-sto-diafani-kai-ginetai-hamos/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1639039362

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply