Απείλησε ότι θα σκοτώσει την σύζυγό του γιατί δεν είχε ελαιόλαδο στο τραπέζι

Ο 33χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στα Κάτω Λεχώνια καθώς απείλησε ότι θα σκοτώσει την σύζυγό του γιατί δεν φρόντισε να έχει ελαιόλαδο στο τραπέζι.

Πρόκειται για μία ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που έρχεται στη δημοσιότητα, με μια 32χρονη από το Πήλιο να καταγγέλλει ότι ο σύζυγός την απείλησε πως θα την σκοτώσει για έναν ασήμαντο λόγο: επειδή δεν είχε ελαιόλαδο στο τραπέζι.

Ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στα Κάτω Λεχώνια, μετά την καταγγελία της συζύγου του.

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες, Τετάρτη, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, ζήτησε προθεσμία και ορίστηκε να δικαστεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το magnesianews, ο ίδιος είπε στο δικαστήριο ότι έχει μέρος να μείνει, για να μη βρίσκεται στην οικογενειακή του εστία με τη σύζυγο και τα δύο μικρά κορίτσια του ζευγαριού, αλλά το αποφασίστηκε να παραμείνει κρατούμενος μέχρι και αύριο.

Σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού, η σύζυγος του κατηγορούμενου αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε, προκειμένου να κληθεί να καταθέσει.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/apeilise-skotosei-syzygo-elaiolado-trapezi/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply