ΠΑΣΠ Καλαμάτας – Νεολαίοι Μεσσηνίας : Κείμενο Στήριξης Υπερ Νίκου Ανδρουλάκη

“Ώρα να αλλάξουμε, να μεγαλώσουμε, να μείνουμε ενωμένοι και να πάμε Μαζί Μπροστά!”

Όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο έχουμε ζήσει , εργαστεί και μετέχει σε όλες εκείνες τις κοινωνικές διεργασίες που έχουν λάβει μέρος στην Μεσσηνία για την συγκρότηση και την πολιτική αυτονομία της Κεντροαριστεράς διαχρονικά. Όλα τα ενήλικα χρόνια μας, από το μετερίζι της Σπουδάζουσας, της Νεολαίας, της Τοπικής Κοινωνίας, του Επαγγελματικού Βίου, οι Νέοι παλέψαμε και πετύχαμε να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον των συνομηλίκων μας για την πολιτική σε κεντρικό επίπεδο αλλά και  των εξελίξεων σε τοπικό επίπεδο σε ότι αφόρα την Καλαμάτα και την Μεσσηνία. Η αποκαρδιωτική εικόνα της πολιτικής σκηνής της χώρας ουδέποτε μας άφησε αδιάφορους και αμέτοχους, αντίθετα μας όπλισε με πείσμα, επιμονή και την ατέρμονη προσπάθεια διάδοσης των ιδεών και των αξιών του Σοσιαλισμού και των σύγχρονων θέσεων της Σοσιαλδημοκρατίας

Έφτασε λοιπόν η ώρα της μεγάλης αλλαγής! Η ώρα που η νέα γενιά, η δικής μας γενιά θα βγει μπροστά, για αυτό αγωνιζόμαστε καθημερινά & διαχρονικά, για την Ελλάδα που μας αξίζει για τις προοπτικές του αύριο και την ζωή μας!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο αναμφίβολα ο  άνθρωπος που μπορεί να μας εμπνεύσει για να δώσουμε τον αγώνα για την επικράτηση των ιδεών μας. Μέσα από την Εθνική, Ευρωπαϊκή και διεθνή του εμπειρία είναι ο πλέον κατάλληλος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης και να την οδηγήσει στη μεγάλη νίκη. Είναι ο πολιτικός που μπορεί να δώσει ελπίδα στη νέα γενιά, να ενώσει και όχι να διχάσει τον ελληνικό λαό και την παράταξη, να επουλώσει πληγές και όχι να ανοίξει καινούργιες!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ένας από εμάς!

Οι εσωκομματικές εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου, πρέπει να είναι το εφαλτήριο για την αλλαγή στη παράταξη και την χώρα. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, ενωμένους σε μια παράταξη ανθρωποκεντρική, δημοκρατική, πράσινη με ιδέες και λύσεις για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Οφείλουμε να συσπειρώσουμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όλους τους πολίτες που έχουμε κοινές ανησυχίες αποδεικνύοντας στον ελληνικό λαό ότι η παράταξη μας είναι η εναλλακτική λύση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία αδυνατεί να επιλύσει τα προβλήματα, να πάρει αποφάσεις που χρονοτριβεί εις βάρος του ελληνικού λαού αναλογιζόμενη το πολιτικό κόστος και όχι τις ανάγκες των πολιτών.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποδεικνύει πως έχει τη βούληση, την κατάρτιση, την ικανότητα και το βεληνεκές να ηγηθεί στην προσπάθεια αναγέννησης του χώρου σήμερα και της χώρας αύριο. Είναι ο άνθρωπος που εγγυάται την ενότητα την αυτόνομη πορεία της παράταξης, ο άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί στα μεγάλα συμφέροντα και να πολεμήσει για τα δικαιώματα των μη προνομιούχων.

 Ένας άνθρωπος με σταθερό και συνεπή χαρακτήρα ο οποίος δεν έφυγε ποτέ από την παράταξη, πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις σε εγχώριο, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο έχοντας ως πυξίδα τις αξίες και τις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας. Ένας πολιτικός ο οποίος δεν προέρχεται από ένα σύστημα πολιτικής οικογενειοκρατίας, αλλά ξεκίνησε την πολιτική του πορεία ως φοιτητής από τους κόλπους της παράταξής μας, της  Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης. 

Είναι αυτός που μετά από τόσους αγώνες και μια τόσο μεγάλη πορεία έχει καταφέρει να κρατήσει το όνομα του άφθαρτο. Είναι ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει όλες τις γενιές των προοδευτικών πολιτών στο όνομα μιας ανοιχτής, δημοκρατικής, συμμετοχικής και καθαρής παράταξης. 

Για όλους αυτούς τους λόγους την Κυριακή 12 Δεκέμβρη αναδεικνύουμε το Νίκο Ανδρουλάκη 6ο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

  • Δημτσιούδης Χρήστος 

πρ. Γραμματέας ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

  • Χατζηαθανασίου Μάριος 

πρ. Γραμματέας ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

  • Γκοτσόπουλος Κωνσταντίνος 

πρ. αν. Γραμματέας ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Visited 6 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply